pondělí 15. ledna 2018

Japonská vrba cena

Japonská vŕba je na pestovanie celkom nenáročná. Preferuje slnečné stanoviská, alebo polotieň. Listy má svetlo zelené s bielym mramorovaním na mladých. Japonskou vrbu je dobré dvakrát do roka ostříhat. PALMA Prodam palmo v loncu.


Nahaja se na Primorskem.

Sadike, Dvokrpi ginko (Ginko Biloba L.) Pro. Salix integra ´Hakuro Nishiki´. Když na této okrasné vrbičce raší nové lístky, jsou jemně růžové. Později přechází růžová ve svěží bílo-zelenou kombinaci. Do zahrady i do květináče na terasu.


Proto lidové označení japonská vrba. Prodává se jako keř , ale mnohem populárnější je stromková forma s korunkou v různé výšce. Od marca do apríla je posiata nenápadnými žltými jahňadami.


Vŕba nie je náročná, čo sa týka miesta zasadenia, nevyžaduje ani žiadny špeciálny typ pôdy.

Moderná trojfarebná guľovitá vŕba na kmienku výborná ako solitér do predzáhradky. Ginko dvojlaločné ´BEIJING GOLD´ na kmienku 10. Obvykle pěstovaná na kmínku. Japonska vrba je čudovita grmovnica za vsak vrt. Mladi listi se najprej obarvajo nežno roza in belo, kasneje postanejo svetlo zeleni.


Da ohranjamo lepo obliko, jo. Vyznačuje se opadavými, podlouhlými listy, které mají hráškově-zelenou barvu s výrazným bílým melírováním. Při rašení jsou listy krémově bílé, později se jejich barva mění na světle růžovou. Rostlina tak nabízí efekt tříbarevnosti.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Listavci imajo olesenela stebla (torej debla in veje), imenujemo jih tudi lesnate rastline ali drevnina. Listi so večinoma široki, mehki in tanki. Ja by som sa vsak chcela opytat ci je mozne ju pestovat aj v kvetinaci na balkone. Zanima me, kaj je narobe in ali lahko te veje odrežem, pa tudi, kdaj bi bil pravi čas za ponovno presajanje – zemlja je verjetno že precej izčrpana.


Listopadno drevo z razprostrto krošnjo in množico belih ali rožnatih cvetov, ki jih razvije v drugi polovici pomladi. Krásne japonské javory do vašej záhrady - červené, žlté, zelené, viacfarebné, previsnuté za super ceny. Kvalitné rastliny v kontajneroch. Oranžovohnědé větvičky se mírně.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Hakuro Nishiki tato atraktivní vrba je na pěstování zcela nenáročná a bude se jí dařit na slunném stanovišti, ve. Vŕba japonská ’Hakuro-Nishiki’ KER z kategorie Živé ploty koupíte v e-shopu Stromo.


Vyniká v malebných zákutiach na brehu jazierka alebo tečúcej vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky