úterý 26. února 2019

Žací hlava

This feature is not available right now. Strunová žací hlava pro křovinořez (vyžínač) STIHL FS 3 FS 4 průměr struny: mm, typ struny: ozubená speciální strunová žací hlava pro plošné sečení hlava je vybavena dvěma (čtyřmi) speciálními. Gator SpeedLoad“ (pro křovinořezy od 25ccm do ccm).


Snadné zavádění jednotlivých kusů strun. Rychlonavíjecí poloautomatická strunová hlava OREGON max.

Hodí se pro většinu na trhu dostupných křovinořezů s jednoduchým upnutím na šroub o průměru hřídele 2mm nebo 2mm. Doporučeno pro použití s žacími strunami o průměru až mm. Nasazuje se jako žací nůž - hlava a její spodní část je připevněna k převodovce pomocí podložky a matice.


Navinutí nové žací struny netrvá déle než půl minuty a není. To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. BROGIO - křovinořez Sekání libovolných prorostlých porostů nikdy nebylo jednodušší.


Chcete prodávat produkty.

Zde totiž jednoznačně pomůže nový patentovaný nástroj BROGIO - lze použít na všechny typy křovinořezů a je určen k sekání nízkých lesních porostů, trávy a křoví - zejména profesionální nasazení v těžkých podmínkách. Strunu vyměníte bez rozebrání žací hlavy. Hlava je dodávána s křovinořezem FX-PS1PROFI. HLEDEJ ŘETĚZ, LIŠTU, ŘETĚZKU Nevíte jaký řetěz pro Vaši pilu? Hledáte řetězku či lištu a nemáte jistotu, která by pro Vaši pilu byla ta nejlepší?


Opravdu jednoduchá výměna struny bez nutnosti použití nástroje a rozebrání hlavy. Otevřete hlavu, vložte strunu ve tvaru disku a zavřete hlavu. Celý proces trvá několik sekund. Zbavte se frustrací spojených s navíjením struny!


Nyní stačí otevřít hlavu a nasunout strunu. Jedná se o automatickou někdy označovanou jako poloautomatickou strunovou žací hlavu, kdy při krátkém přitisknutí hlavy k zemi se žací struna automaticky vysune. STIHL AutoCut 36-Dvoustrunová žací strunová hlava STIHL AutoCut 36-se závitem M10. Strunová hlava je nezbytná pro správnou funkci strunové sekačky. Vybírejte levné a spolehlivé strunové hlavy na Kasumexu.


PolyCut 20-Žací hlava pro křovinořezy STIHL.

Standardní žací hlava vč. Heavy duty strunová hlava M8x- M10x2 M10x- M10x2 M10x25. Použití jen se speciálním ochranným krytem nebo univerzálním ochranným krytem. Plně automatická žací hlava se žacími strunami pro dokončovací práce u překážek, jako jsou zdi, schodiště nebo obruby záhonů a pro práce na větších plochách. Přenáší výkon motoru na místo, z něhož se odvíjí struna.


Ta se roztáčí a seká trávu, křoví apod. U uvedených náhradních dílů se jedná o originály. Všechny ceny jsou v € bez DPH. Dodávka do vyprodání zásob. NAVAŘOVACÍ POUZDRO Pro hroty s kónickým uchycením.


Do komfortního provedení žací hlavy se vkládá žací struna zvenku. Tím odpadá otevírání žací hlavy pro doplnění žací struny. Hlava stojí patnáct stovek, což není málo, ale když v tomto terénu použiji strunu, je za chvíli pryč. A když nůž, nedělám nic jiného, než brousím.


A hlavně musím pořád měnit nástroje, shrnuje. Popis produktu Automatická strunová žací hlava AVENBERG Schneider - AKCE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky