středa 27. února 2019

Bloky na plot

Betonový plot vyrobený z kvalitního českého betonu vám bude sloužit dlouhá léta. Díky betonu stálého složení dosahují betonové ploty výjimečné pevnosti a odolnosti, nevyžadují žádnou údržbu a vydrží vám sloužit několik desítek let. Zdi se staví na zhutněné štěrkové lože.


Zeď je možné navrhnout jako souvislou stěnu nebo jako klasický plot se sloupky a výplněmi. Tvarovky jsou vzájemně provázány rybinovými spojkami. Lze zabudovat vchodové branky, posuvné brány, r.

Je to elegantní vizitka každého domu. Dutiny v tvarovkách jsou určeny pro vyplnění betonovou směsí, ale pouze tam, kde je to nutné pro umístění výztuže ze statických důvodů. Manipulace s bloky je tedy velice snadná a při dodržení doporučených postupů zdění zvládne práci i šikovný kutil. S našimi produkty máte na výběr.


I zde v rozličných velikostech, mnoha. Plotové tvárnice jsou betonové bloky určené k výstavbě plotů , dělících, opěrných a okrasných zdí a zídek. Každý z plotů je možné objednat v několika desítkách barevných kombinací.


Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.

Vše od prvního návrhu po kompletní stavbu. Plot Vám postavíme přímo na míru. Každou spáru čistě zatmelíme dle vašich požadavků. Příprava rozpočtu na plot.


Používáme oXyShop Výrobek byl přidán do nákupního košíku. Suzuka je velice kvalitní pryskyřičná hmota na vodní bázi obsahující přírodní kamenivo a keramické písky. Nejen že se tvarovky s tímto povrchem snadno čistí, ale jsou také odolné proti vodě, chemickým látkám, UV záření, prachu, nečistotám a jakémukoli nárazu či oděru.


Politika je jednou z nejvyšších forem dobročinné lásky, protože jejím cílem je společné dobro všech. Novým trendem jsou dřevěné ploty s betonovým základem a sloupky. V našem sortimentu nakoupíte několik typů základních stavebních prvků pro tyto ploty. Jednotlivé betonové bloky do sebe přesně zapadají díky systému zámků.


Demontáž je stejně snadná jako stavba. Nový plot na rohu křižovatky by však měl být průhledný, například z pletiva, nebo by neměl přesahovat zákonem stanovenou výšku. Jen tak dokážeme docílit skvělé statiky bez použití dalšího pojiva. Pokud ale stavíme plot mezi vedle sebe stojícími pozemky, toto omezení neplatí.


Pozor však na to, že v zástavbě řadových rodinných domů jsme omezeni výškou plotu. Dňa 1-apríla Vás pozívame do Sosnowca. Doprava až do domu na celom území SR.

Na začiatku stavby s Vami prejdeme všetky presné detaily a prípadné otázky počas montáže s Vami vždy konzultujeme, aby bol plot postavený podľa Vašich predstáv. Dohodnutý termín montáže sa vždy snažíme presne dodržať , ale bohužial kvôli vrtochom počasia a zásahu vyššej sily to nie je vždy možné dosiahnuť. Zde na tomto obrázku vidíte druhou stranu oboustraného plotu. Do desek i sloupků jsou vytlačeny skládané kameny. Je na Vás z jaké strany si plot necháte udělat.


Vždy bude působit velimi pěkně a elegantně. Umíme tento plot montovat do kažého podloží. Poradíme si s podezdívkou. Hlavní cíl naší práce je spokojenost zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky