středa 20. února 2019

Plotové obrubníky

Obrubníky vám pomohou efektivně vyřešit i převýšení v zahradě. Betonové obrubníky vyrábíme v přírodní šedé barvě a dalších barevných odstínech. Krajníky jsou pak k dostání jak v šedé barvě, tak s bílým povrchem. Slouží jako obruba prováděné stavby, k ohraničení a zamezení provalení cesty, chodníku apod.


Záhradné obrubníky vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní.

Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. Plotové systémy s věrnou imitací kamene a dřevěných prken budou plnit estetickou i plně funkční roli při ohraničení vašeho soukromí. Zdící prvky pak dotvoří celkový dojem z atraktivní a designově nesmírně originální zahrady. Na veškeré plotové prvky a opěrné zdi poskytujeme záruku let.


Plotové tvárnice nebo betonové tvarovky se nejčastěji používají na podezdívku plotu nebo na nižší opěrnou zeď. Svahové tvárnice se používají na opěrné zdi, které máte v plánu posázet okrasným porostem.

Palisády a obrubníky sú betónové výrobky, ktoré zabezpečujú ukončenie okrajov a plôch zámkovej dlažby i betónových dlaždíc. Tieto betónové prvky nielenže harmonicky ukončujú betónovú plochu, ale zaručujú i jej stabilitu. Vyrábíme betonové plotové tvárnice a stříšky v různých površích. Dále nabízíme ztracené bednění, které se používá pro zdění základů.


Predám betónové výrobky za dobré ceny. Výrobky sú vyrobené z kvalitného materiálu pre vysokú pevnosť. Na cenách sa dá dohodnúť. Ploty, pletiva, sloupky, plotové dílce, zástěny do hod na prodejně nebo do dnů doma, dní na vrácení zboží.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Z recyklovaných plastov sa vyrábajú napríklad: plotové dosky, plastové zatrávňovacie dlažby, záhonové chodníky a obrubníky , záhradné nášľapné. Tie najkrajšie ploty, zámkové a terasové dlažby,obklady a kovanie pre Vás tak znie náš cieľ a preto Vám ponúkame naše PLOTCENTRUM.


Záhonové obrubníky tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Vyrobeno z plastu, respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály. Najdete zde řadu plastových záhonových obrubníků, které Vám usnadní stavbu zahradních cest a oddělení travnatých ploch od záhonů. Sortiment Svahové a plotové tvárnice.


Návod Jak ohraničit trávník, záhon. Poradenství Přehled zahradních stavebnin.

Pro zvolené filtry nemáme b. DITON let Tvář dřeva, tvář kamene Ploty a zdicí prvky. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


FEROBET - výrobce betonových prvků: Zámková dlažba, skladebná dlažba, plošná dlažba, vymývaná dlažba, plotové tvárnice, okrasné a opěrné zdi. Stavebniny Přemysl Tůma - Prodej stavebních materiálů, technické poradenství. Majú pohľadovú hranu s perodrážkou.


Betónové obrubníky slúžia na spevnenie okrajov plôch vytvorených zo zámkových dlažieb. Ukončenie dláždených plôch, ukončenie a ohraničenie prevýšení chodníkov, záhradných ciest, parkovacích a príjazdových plôch, terás a pod. Ponúkame Vám zámkové a chodníkové dlažby, striešky na múriky a stĺpiky, obrubníky , odvodňovacie žľaby a zatrávňovačky, ktoré vyrábame vibro-liatou technológiou.


Hlavným cieľom firmy je vysoká kvalita vyrábaných produktov a spokojní zákazníci. Zámková dlažba, betónové ploty, záhradné platne, terasová dlažba, dlažba na schody, svahové oporné tvárnice, palisády, obrubníky , prvky hrubej stavby a iné výrobky z betónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky