úterý 26. února 2019

Vysavač listí partner

Jetzt anmelden und interessante Menschen in Ihrer Nähe finden. Ihre Anmeldung verifizieren. Ihren Interessen entsprechen.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vysavače listí značky PARTNER. Jak vybrat vysavač listí ?

Každoroční podzimní nadílka opadaného listí znamená pro mnoho obyvatel rodinných domů pracné hrabání listí na hromadu a jeho. Ideální pro úklid posečené trávy, listí a nečistot. Benzínový vysavač listí McCULLOCH GBV 325: Výkonný, multifunkční foukač s vysokým výkonem.


Zákazník Uživatelské jméno: Heslo: Zapomenuté heslo. Autorizovatný servis všech našich vyrobku. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi.


PARTNER GBV 34 snadno nesený v jedné ruce, v provedení 3-v-– foukač, vysavač a drtič listí. Tento účinný zahradní foukač, vysavač listí a drtič hmyzu je velmi výkonný.

Nasátý materiál putuje trubicí do koše zhotoveného z textilie o objemu až l. Tělo tohoto fukaru je zhotoveno z plastu a díky tomu má hmotnost pouhých kg. SkladeNE Dodání: Neznámá dostupnost. S vysavačem listí je listí ze zahrady pryč raz dva. Zahradní vysavače listí, fukar na listí, nebo foukač na listí, říkejte tomu, jak chcete, ale výsledek práce je vždy stejně dobrý.


Krásně čistá zahrada bez listí a nepořádku. Váš partner pro komunální techniku. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Partner GBV 3Tornado za akční cenu. Snadné přepnutí z foukání na vysávání a. Fukarem nahrnete biologický odpad (trávu, listí, drobné větvičky) na hromádku, vysavačem odpad vysajete do přídavného vaku (nádoby) a pokud má vysavač drtič, tento odpad rozdrtí na drobné části, které potom můžete vysypat přímo do kompostéru.


Rychlý a snadný způsob, jak odstranit listí. Akumulátorové nebo benzínové vysavače se hodí zejména velké zahrady pokryté stromy a na podzim vám tento pomocník ušetří dřinu s vidlemi a hráběmi. Vynikající drtící poměr 12:1.


Pomocný řemen na rameno. Chcete doplnit naši databázi návodů značky PARTNER ? W, zdvihový objem válce cm³, objem sběrného vaku l, rychlost. Plánujete nákup produktu Hitachi RB40VA a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Hitachi RB40VA před vámi?


Porovnání cen, porovnání eShopů, nejlepší ceny.

Je vybaven vakem o objemu l, jeho mulčovací podíl je 16: samozřejmostí je antivibrační systém i schopností vysát listí z plochy deseti metrů za jedinou vteřinu. Hledáte český návod k obsluze pro vysavače listí PARTNER ? Případně chcete ostatním pomoci sdílením návodu k použití pro sport, outdoor - dům, zahrada. Technické údaje Specifikace motoru Zdvihový objem motoru cc Výkon motoru 0. Motorové foukače a vysavače jsou určeny především pro sfoukávání a vysávání spadaného listí , pokosené trávy a lehkých odpadků z volného. Výkonný vysavač listí WORX WG501E je skvělým pomocníkem při údržbě zahrady.


Díky 54l sběrnému koši na listí a další odpad bude vaše práce rychlá a účinná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky