čtvrtek 28. února 2019

Houpačka na stromě

Houpačka na stromě - jak neponičit strom Od: wrata 19. Dobrý den, rád bych si venku na zahradě ukotvil houpačku na větev stromu. Kdo je z vesnice, určitě ji někdy měl. Podívejte se na další nápady na téma Zahrady, Domov a zahrada a Skvělé nápady.


Trubky stačí na obou koncích opatřit dírkami, připevnit k nim dřevěné sedátko a opěrku a uchytit řetěz ve čtyřech bodech tak, aby se houpačka dala pohodlně vyvážit.

Toho docílíte snadno, stačí připevnit zadní řetízky, houpačku vyrovnat a upevnit i přední. Pomůžeme Vám najít to, co hledáte. Závěsná nylonová lana i kovová oka jsou součástí houpačky.


Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Netradiční houpačka na vaši zahradu. Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou. Měkké polstrování v kombinaci s příjemným pohupováním dokáže uvolnit i toho nejpřepracovanějšího člověka na světě.


Sedací houpačky máme ze dřeva , plastu i ratanu.

Tak si vyberte takovou, která bude na vaší zahradě skutečně vynikat. Praktické: rozkládací, závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín. Kupte si houpací lavici. Pro děti houpačka , pro velké lavička.


Houpačky na zahradu a dětské houpačky vybírejte na FAVI. Venkovní závěsné sítě na stromy pořídíte už od 5korun. Ještě levněji vás vyjdou jednoduchá závěsná křesla. Dům na stromě Dům na stromě je unikátní stavba, která nabízí nespočet variant. Navíc je kompatibilní se srubem!


Sada obsahuje strom s domečkem, klouzačku, žebřík a košík se zátěží na vyzvednutí svačin. Typy houpaček Závěsné houpačky. Dětské závěsné houpačky se mohou zavěsit přímo na strom či ke stropu nebo je jejich součástí kovová konstrukce. Klasická jednoduchá houpačka na zavěšení má plastové prkénko v zelené barvě. Zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu.


Konstrukce je kovová , látka z polyesteru, sedák z Textilenu. Výhodou je praktická, naklápěcí stříška , která poslouží jako stínidlo.

Figurky a doplňky nejsou součástí balení. Na každou zahradu patří alespoň jedna houpačka , na které se vaše děti vyřádí. S houpačkou Gve formě hranaté plastové pneumatiky je zábava zaručena. Houpačku zavěste na pevnou větev stromu, trám stabilního altánu nebo na speciální houpačkovou konstrukci. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Lavice houpačky je zavěšena na řetězech o síle 6mm, které jsou zakončeny pružinami (6mm). Ty se zavěšují na horní břevno opatřené oky.


Celková nosnost převyšuje 300kg (ověřeno na vlastní kůži). Stavba domku na stromě vyžaduje jak při plánování, tak při realizaci řádnou dávku pečlivosti, vynalož. Jakmile navléknete lana na všechny čtyři nohy, zkontrolujte, zda jsou smyčky pevné, jak je židle vysoko a jestli je v rovině. Je dobré, aby opěradlo bylo skloněné trochu dozadu.


Plastová zahradní houpačka z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky