čtvrtek 21. února 2019

Napinani pletiva

Druhý den po betonáži sloupků jsme k sloupkům připevnili vzpěry, osadili držáky podhrabových desek a pustili se do napínání pletiva. Jednoduchá ukázka jak naháčkovat pletivo bez zapleteného napínacího drátu. Natažení pletiva Roli pletiva postavíme k 1. Pokud používáme napínací tyče, provlečeme napínací tyč první vlnovkou na pletivu a napínací tyč vsuneme do oček na sloupku. Montáž svařovaného pletiva na klasické kulaté sloupky Svařované pletivo lze uchytit na klasické kulaté sloupky pouze pomocí příchytek na napínací drát a vázacího drátu.


Tato varianta je mnohem levnější než varianta se sloupkami s prolisem (Sloupky Aquigraf).

Rozpletení a spojení pletiva. Na dolním a horním okraji pletiva odehněte a rozpleťte spojení dvou sousedních drátů. Krouživým pohybem následně vypleťte krajní drát (plochou spirálu). Nakonec přiložte k sobě dva konce, které chcete spojit a šroubovým pohybem vpleťte volnou spirálu.


Návod pro instalaci pletiva na podhrabové desky pro vás připravujeme, stejně jako tipy, jak do oplocení umístit brány a branky. Běžná instalace Jde o instalaci v rovném terénu a také o nejjednodušší variantu. Pletivo pro stavbu pletivového plotu.


Nabídka pletiv: poplastované pletivo, pozinkované pletivo, pletivo celoplastové.

Najdete zde i návod na stavbu pletiva. Zabýváme se výrobou, distribucí, plotových materiálů a to od malých drobných doplňků přes běžná i méně standartní pletiva až po velké posuvné brány s pohony. Ze tří středisek (na kterých máme ihned k dispozici více než 1kamionů plotových materiálů), Vamberk, Vsetín a Tymákov u Plzně expedujeme ročně přes tis. Nevíte si rady s montáží pletiva ve svahu ? V případě zájmu vám uděláme bezplatnout cenovou kalkulaci. Chystám se natáhnout asi m plotu resp.


Napínání poplastovaného pletiva Následující video zachycuje jednoduchý návo jak ručně naháčkovat poplastované pletivo bez zapleteného napínacího. Rady pre Váš projekt Pri napínacom drôte treba mať na pamäti, že spevňuje pletivo v oblasti medzi stĺpmi. U pletiva bez nd stačí pouze jedna ráčna na každou oplocovanou stranu. Po napnutí napínacích drátů, je nutné jednotlivé háčky pletiva ručně navěsit na napínací drát. Při představě kolik těch háčků tam je, se zdá být montáž plotu zdlouhavá.


Rolku pletiva úplně rozvineme a opřeme o napínací dráty a zajistíme vázacím drátem. Potom pletivo postupně natahujeme a vždy na každém sloupku přivážeme vázacím drátem. Když potřebujeme napojit pletivo, tak točivým způsobem vybereme poslední spirálu na pletivě, konec a začátek rolky přitáhneme k sobě a spirálu zašroubujeme zpět. Konec pletiva přivažte vázacím drátem ke koncovému sloupku oplocení. K průběžným sloupkům pak rovněž vázacím drátem pletivo přivažte.


Na vršky sloupků umístěte ochranné koncovky. Dodatek o rozpojování a spojování pletiva.

Potřebujete-li delší pletivo, než které je běžně k dispozici, propojte dvě pletiva dohromady. Snažíme se vám v oblasti levného pletiva nabídnout ten nejlepší servis, takže u nás najdete i nářadí potřebné k montáži oplocení. Nabízíme možnost realizace stavby plotu na klíč. Stavba plotu z pletiva čtyřhranného se zapleteným napínacím drátem (s ND) nebo bez zepleteného napínacího drátu (bez ND). Slouží k pohodlnému napínání pletiva při stavbě plotu.


Dráty a příslušenství Objímky pro uchycení bočních, rohových, koncových vzpěr 34. Plastový napínací hřeben slouží k napínání svařovaného pletiva v malých úsecích. Napínací kladka slouží k napnutí napínacích drátu na poplastovaná pletiva. Montuje se vždy jen na jednu stranu napínaného úseku.


Napínáky používáme především k napínání napínacích drátů. Roli pletiva v délce 25m jsme nejprve rozvinuli podél strany pozemku a následně zvedli a ručně natáhli podél sloupků. Aby pletivo nepadalo zpět na zem, přivázali jsme ho vázacím drátem ke sloupku. S připevňováním pletiva jsme začali u rohového sloupku.


K oplocení pozemku jsme vybrali svařovanou sít Pilonet HEAVY, která se ke speciálně tvarovanému sloupku přichycuje pomocí nerezových svorek PILCLIP a speciálních kleští. Váhate akú výšku pletiva zvoliť? Záleží však na okolitých plotoch, na tom, či máte alebo nemáte podmurovku a samozrejme na Vašom osobnom pocite, ako vysoký plot chcete.


Zahněte horní konce pletiva na napínacím drátě. Upevněte zbývající napínací dráty, protáhněte je pletivem a zavěste na úchytky středových sloupků. Domů PLETIVOVÝ PLOT - Svařované pletivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky