pondělí 25. února 2019

Červená řepa semena

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Detroid je bio odrůda, kvetoucí, kulatá a bujná odrůda s vysokými výnosy. Barva řepy Detroit je tmavě červená.


Pro pozdní sklizeň a uskladnění přes zimní měsíce, se vysévá až v průběhu května. Vysévá se do řádků, které jsou od sebe vzdálené cm. Hloubka výsevu je cm.

Délka klíčení je dní a více. Výsev: Červená řepa patří mezi velmi nenáročné plodiny, je podobně snadné ji vypěstovat jako např. Zároveň je to velmi zdravá zelenina plná. Vyžaduje půdu bohatou na živiny a slunce.


U nás je asi druhů řepy. Obsahuje vitamíny a minerály. Betina) je klasická kulovitá odrůda řepy s jemnou dužinou bez světlých pruhů.


Dužina je ideální jak pro konzervaci, tak i pro.

Bulva je kulatá, se světlejšími kruhy. Je odolná proti chorobám. V dubnu až v květnu vyséváme pro sklizeň bulev normální velikosti. Od poloviny června do poloviny července pro sklizeň malých bulviček ke konzervaci.


Ty mají červenofialovou barvu, hladkou slupku a obsahují méně dusičnanů než jiné odrůdy. Detroit je odrůda, vyznačující se velkou kvalitou plodů. Chuť plodů je sladká, s oblibou využívaná v čerstvých salátech. Kromě kořenů se využívají také mladé listy, které se zpracovávají stejně jako špenát.


Semena jsou v bio kvalitě. SEMENA v ceně Platba předem,. Má vysoký výnos a odolnost k listovým chorobám. Má ploše kulovitou bulvu s červeným až hnědočerveným povrchem. Dužnina je intenzivně červen.


Má tmavě červenou dužinu bez prstenců a pěkný zploštělý tvar. Zahrňte vrstvou zeminy o dvojnáso. ERVENÁ ŘEPA patří mezi zeleninu, kterou člověk pěstuje po staletí a již dávno bylo známo, že obsahuje řadu prospěšných látek a jsou bohaté na S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Na vlastní úrodu se můžeme těšit hned za cca. Raději přidejte asi dva dny a semínko se samo pustí od klícku.

Pravidelná závlaha je podmínkou k úspěšnému klíčení. Pak se dočkáte krásně zbarvených klíčků s dokonalou zemitou chutí. Kahira je raná odrůda, určená pro letní až podzimní sklizeň. Ať tak či onak, některé recepty na tento způsob úpravy naleznete v našem článku Nakládání a zavařování červené řepy.


Dužina této červené řepy se hodí ke konzervování je dobře se skladuje. Vzrostlé vyjednotíme na vzdálenost cm. Chceme-li pěstovat malé lahůdkové bulvičky, které se nakládají vcelku, můžeme semena vysít až v červnu, nebo sklízet dříve. V mělkých půdách pěstujeme odrůdy kulaté, v hlubokých zase odrůdy s podlouhlým tvarem. Později, pokud není delší sucho, již není zálivka tolik nutná.


SEMO eshop Šlechtění, produkce a prodej, osiva a semena, zelenina, květiny a bylinky. Salátová řepa má být červená ! Tak jako je červené rajče, květák bílý a cibule žlutá. Na zahrádkách se pro konzumaci pěstují dva druhy řepy - řepa červená (lat. Beta vulgaris var. vulgaris) a řepa salátová (lat. Beta vulgaris var. conditiva).


Pokud se bez řepy neobejdete ani vy, vypěstujte si svou vlastní. Ve světě je řepa naprostým kulinářským hitem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky