pátek 26. října 2018

Sekani travy praha

Vlastníme profesionální sekací stroje se kterými zvládneme posekat i opravdu velké plochy. Pravidelným sečením udržujeme požadovanou výšku trávy, ale hlavně podporujeme její růst, hustotu a odnožování (růst do šířky). Jednorázově i pravidelně sečení trávy.


Ceník sekání trávy - Praha a okolí Každý pozemek je jiný, každý má jiná specifika (velikost, sklon, množství překážek v sekání, atd.) a proto je potřeba vždy pro přesnou kalkulaci naše návštěva na místě údržby. Jedná se o plochu v Krupce vedle dětského hřiště, cena dohodou – spěchá Je možné zakázku rozdělit, tedy jeden dodavatel může sekat např. Sekání trávy Praha a okolí.

Posekáme Vám trávu, pokácíme stromy, nařežeme a naštípeme dříví. Provádíme sekání svahů - neudržovaných, náletových a jiných zanedbaných ploch v rovinatém terénu nebo především ve svahu, kde s běžnou sekačkou. Sdružení místních samospráv obcím doporučuje kvůli suchu snížit současnou frekvenci sečení na polovinu, uvedl jeho předseda Stanislav Polčák z hnutí STAN. Podle něj tak obce pomůžou přírodě a zároveň ušetří peníze z rozpočtu.


Praha vydala novou metodiku na sekání trávy. Praze a okolí,výškové práce pomocí lanové techniky a plošin. Neodbornou péčí a nevhodným zásahem totiž právě v tomto období může dojít k zásadnímu poškození trávníků. Více o nové metodice zjišťovala kolegyně Natálie Forsterová.


Pracujeme pro firmy, organizace, společenství vlastníků bytových domů i domácnosti.

Objednávejte online za nízké ceny , které znáte předem. Praha a jiná velká města, pak uvítají i smluvní sekání trávy pro družstva, obce a městské části. Problémem při sečení trávy není velká travní plocha, ani potávka sečení vysoké trávy - na vše jsme připraveni a vybaveni. Osobní odběr na prodejně Praha - ZDARMA. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Plán seče jednotlivých ploch je rozepsán v harmonogramu, který je níže přiložen. Rozpis zahrnuje výhradně pozemky, o které pečuje radnice Prahy 10. Zbavte se starosti, odpočívejte a nechte sekání trávníků na nás.


Mulčování je ideální varianta pro finančně nenáročnou údržbu travnaté plochy, jelikož odpadá odvoz posečené trávy. Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za Kč, nebo dopravu již od Kč. Vždy před zahájením sezóny na údržbu zeleně od nás jako investor (vlastník areálu) obdržíte předpokládaný harmonogram údržby zeleně. Nejosvědčenějším způsobem jak odstranit pařez, je jeho odfrézování.


Tráva je vrstvená na sobě dlouhá léta a nelze jí sekačkou posekat, i křoviňákem to je obtížné viz. Je potřeba kultivace trávníku. Strašnice , Praha 1blízko metra Skalka. Práce cca na 2h,pozemek není veliký.


Skupina montérů z Ostravy,hledá dva schopné lidi na výpomoc při sekání,sádrování,tahání kabelů a montáže elektro žlabů po celé republice.

Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy. Kvalitní sekání trávy Praha. SEKÁNÍ TRÁVY na Praze-západ. Přesnou cenovou nabídku vytvoříme vždy na základě shlédnutí pozemku!


Cena za posekání trávy se nedá stanovit taxativně za m ale odvíjí se od pracnosti. Podobná situace je v Sedlčanech, kde zatím také vybírají vhodné lokality. Trávu pořád sekáme, ale už jsme přemýšleli o tom, že bychom ji někde nechali. Aktuální katalog firem v kategorii sekání trávy Praha 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky