pátek 26. října 2018

Postřikovač s teleskopickou tyčí

Teleskopická tyč – RO30mx dosáhne až do metrů. Postřiky vyšších stromů již budou zábavou. Hliníkovou teleskopickou tyč je možn. Pro všechny modely zádových a tlakových postřikovačů.


Marolex Titan je dlouhodobě vysoce oblíbená mezi zahradníky, lesníky, nebo sadaři. Ergonomické tvary a popruhy práci zpříjemní a zefektivní.

Ukázka postřiků ve videu je prováděna třítryskovou postřikovou tyčí - vertikální nasazenou na malířském postřikovači Profession plus MAROLEX a 3m teleskopickou tyč nasazenou na. S teleskopickou tyčí navíc nebudete potřebovat žebřík a pohodlně dosáhnete i na horní větve stromů. Nejste přihlášen(a) články.


Spontex Telefix stěrka na okna s teleskopickou tyčí. Kvalitní molitanovou částí potaženou látkou důkladně odstraníte prach a nečistoty ze skla. Druhou stranou, kde je gumová stěrka, stáhnete. Hledám postřikovač s dlouhou teleskopickou tyčí k selektivnímu postřiku v korunách 6-8m stromů.


Nabízené postřikovače mají mají jen 1m trubku. Tlakový ramenní postřikovač s teleskopickou tyčí nastavitelnou do metru.

Všechny informace o produktu BESTWAY Hladinová síťka s teleskopickou tyčí , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze BESTWAY Hladinová. Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks. LUX-TOOLS česáček na ovoce s teleskopickou násadou je vhodný ke sklízení ovoce ze stromů, ideálně z vyšších míst. Pomocí namočeného mopu okna velmi snadno i. Aplikace postřiku je proto p. Hladinová sítka s teleskopickou tyčí m až m Popis: Bazénová síťka hladinová s modrou teleskopickou tyčí je určena pro odstraňování nežádoucích nečistot, plovoucích po hladině středních a velkých domácích bazénů či koupacích jezírek. Bazénová hladinová síťka s teleskopickou tyčí je určena zákazníkům pro čištění domácích bazénů.


Tyto tyče jsou patentově chráněny, a to díky jejich technickému zpracování na odolnost proti zanášení se zvenčí např. Tyto vývojové kroky nás drží stále před konkurencích. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Součástí česáčku je i teleskopická násada 1- 3cm. Zádový postřikovač s V baterií a objemem 15l. Robustní kovový vozík s nastavitelnou herbicidní.


Stěrka na okna s aktivním vláknem. Hadřík je vyroben z aktivních vláken, které umožňují mytí oken i bez chemických prostředků. Speciální materiál saje mastnotu a nečistoty.

Bazar Navíjecí zařízení s el. Vágner pool Elektrické navíjecí zařízení na solární plachtu se šířkou 7–m. Toto zařízení obsahuje el. Ohebnou prachovku z mikrovlákna s teleskopickou tyčí můžete použít všude tam, kde se potřebujete dostat do vyvýšených nebo úzkých prostor.


Má pevná gumová vlákna zajišťující snadné zametání. Orion gumový smeták s teleskopickou tyčí se stane praktickým pomocníkem moderní hospodyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky