středa 31. října 2018

Navijak zahradni hadice

Box nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní hadice, se kterými je snadná manipulace.


Velkou výhodou je i snadné odepnutí celého naviják na zahradní hadici, kterým se usnadní zazimování. Popis Navíječ zahradní hadice - m se samonavíjecím systémeOtočný samonavíjecí držák hadice – m.

Naviják zahradní hadice na otočném držáku. Brzdové a spojkové hadice ) Hodnocení produktu: 1. Profesionální automatický naviják pro upevnění na stěnu nebo jinou konstrukci je vybavený hadicí na. Všechny jsou vyrobeny v České republice.


Nástěnný box na hadici s délkou hadice m Gardena roll-up automatic. Box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Integrovaná ocelová pružina se postará o výkonné navinutí hadice zpět do boxu.


Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu.

Technické parametry: I vrstva. Zahradni in Karlsbad reservieren. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Bez ní rostliny rychle chřadnou a ztrácejí svůj svěží vzhled. Schnell und einfach zu nutzen. Hadice průsaková porézní zavlažovací 30m.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k. Automatický řádkovač hadice, naviják na zeď se zahradní hadicí 10m 20m, navíjecí buben s hadicí na vodu do myčky garáže dílny. Tato hadice je určena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod.


Dům a zahrada - Navijak hadic bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.

Ruční navíjecí vozík na hadici Gardena AquaRoll S umožňuje úsporné skladování zahradní hadice. Součástí m hadice mm. Vnitřní hadice je vyrobena z kvalitního, vícevrstvého latexu, který nepraská, je pružný a funkční jak pod větším vodním tlakem, tak pod nižším tlakem ze studny. Materiál vnitřní hadice prošel dlouhým vývojem a testováním, a proto víme, že nabízíme to nejlepší řešení.


Na naviják lze navinout až m půlcoulové zahradní hadice. Malý rozměr zajistí snadný přesun navijáku s hadicí z místa na místo i jednoduché uskladnění před zimou. Popotažením hadice se západka aretace uvolní a hadice se navíjí zpět do bubnu.


Kovový nástěnný držák na hadici nebo kabel, práškově lakovaný. Rozměry: 2mm (šířka) x 1mm (hloubka). Samonavíjecí buben na zahradní hadici je praktickým pomocníkem při zavlažování zahrady. Výhodou je komfortní vytahování hadice s minimální silou, její. Univerzální nástěnný buben na hadice s ručním navíjecím mechanismem.


Jestliže ještě žádnou nemáte, doporučujeme pořídit hadici v kompletu s vozíkem nebo navijákem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky