čtvrtek 25. října 2018

Letní lázně karlova studánka

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Schau Dir Angebote von Karlova Studanka auf eBay an. Ausländisches Zeugnis anerkannt? Naše lázně nabízejí jedinečné prostory k pořádání kongresů, firemních akcí, plesů, prezentačních akcí apod. Zažijte jedinečnou atmosféru kongresů v některém z našich sálů.


Levé křídlo nabízí lázeňskou kavárnu s možností posezení a odpočinku po prodělaných procedurách vodoléčby nebo pro všechny návštěvníky bazénového komplexu. V této části se také nachází RECEPCE BAZÉNU, kde si mohou rekreanti načasovat pobyt v bazénu či vířivce. Anschrift und Ansprechpartner.

Lahodné cukrářské výrobky a zmrzlina ve vyhlášené lázeňské cukrárně. Má 1obyvatel, se svou nadmořskou výškou 8m n. Jen kousek odsud leží nejvyšší vrchol Moravy – Praděd. V dřívějších letech bylo několik pokusů k plnění zdejší minerální vody do láhví a její prodej. Minerální voda má ale vysoký obsah oxidu uhličitého, což byl důvo proč láhve naplněné minerálkou praskaly a nebylo možné ji odesílat k prodeji. Pobyty pro seniory Víkendové pobyty Relaxační pobyty Lázeňské pobyty Pobyty pro zamilované Wellness pobyty Letní pobyty.


Jsou rovněž nejvýše položenými lázněmi v České republice. Najdete zde zdravé horské klima, minerální prameny, osobitou architekturu švýcarského stylu i širokou nabídku regeneračních a léčebných procedur pro Vaše zdraví a relaxaci. Karlova Studánka sloužila také jako letní sídlo pro nejvyšší hodnostáře Řádu německých rytířů. Lázně se velmi rychle rozrůstaly a do Karlovy Studánky přijíždělo stále více pacientů. Perfektně skloubíte aktivní pohyb (turistické výšlapy na Pradě Vrbno pod Pradědem, …) a samozřejmě odpočinek ( lázně , koupele, masáže).


Kde jinde než na místě s nejčistším vzduchem v Evropě? Penzion U Došků najdete v klidné části Karlovy Studánky. Neváhejte a přijeďtě se. Z lázní na Praděd a zpět.

Poznámka: Parkování je možné v areálu lázní (za poplatek), pobyt domácích zvířat není možný. Při vstupu do budovy, kde stála obrovská fronta podobně natěšených lidí, nám bylo jasné, že se asi nevykoupeme. Letní lázně , která je vzdálena cca 1m od domu.


Kapacita bazénu je lidi a další mohou vstoupit jen, když někdo odejde. V restauraci jsme si daly kávu a něco sladkého na zub a pak pokračovaly dále. Nakonec jsme se zde vykoupaly první den po Silvestru.


Tyto pohlednice ze dřeva jsou řazeny do sběratelských sérií a jsou číslovány. Lázně leží v Hrubém Jeseníku na úpatí Pradědu a mají dvousetletou tradici - založil je už syn Marie Terezie Maxmilián. Má 2obyvatel a je druhou nejmenší obcí v České republice.


Kousek odsud leží nejvyšší vrchol Moravy - Pradě kam vede z Karlovy Studánky i naučná stezka. Lázeňská léčba v Karlově Studánce: klimatická, inhalační a rehabilitační léčba s možnosti procedur pro léčení nemocí dechového ústrojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky