pondělí 29. října 2018

Motorové postřikovače

Zahradní mechanické a automatické postřikovače určené pro aplikaci hnojiv i ochranných prostředků od světoznámého výrobce GOIZPER vynikají prvotřídní kvalitou v daném segmentu. Levné motorové postřikovače , benzínové postřikovače, aku postřikovače. Kvalitní flexibilní zahradní postřikovače vyrobené z vysoce odolného materiálu vhodné i do vinice. Postřikovače SOLO - Novinky!


Pokud máte zahradu nebo se staráre o ovocný sa pak Vás tato nabídka jistě zaujme. Možnost využití jako fukar.

Motorové rosiče jsou zastoupeny v nabídce firmy STIHL dvěma výkonově odlišnými modely. Slouží pro snadnou aplikaci kapalných látek pro ochranu rostlin. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Z tohoto důvodu používáme soubory cookie s ohledem na náš oprávněný zájem.


Zavlaží, zničí plevel, ochrání před škůdci! Motorové postřikovače zvládnou díky výkonným spalovacím motorům aplikovat velké množství hnojiv nebo. Nabízíme Vám ruční postřikovače do objemu litrů.


Pro větší množství roztoků můžete vybírat z postřikovačů Solo, které lze pro snadnou manipulaci nosit na zádech.

Ty lze dále rozdělit mezi ruční a motorové postřikovače. Podzimní hnojení trávníku. V těchto dnech, kdy začne být pomalu chladno, nekončí péče o trávníky, ba naopak. Ocení je všichni, kdo se starají o rozlehlé zahrady, sady, vinohrady nebo údržbu komunální zeleně. U běžných rosičů je pro dopravení kapaliny k tryskám postřikovače využíván přincip tlakování nádrže vdruchem od turbíny.


U tohoto modelu je navíc přidáno i tlakové čerpadlo, které dále zvyšuje tlak postřiku, díky čemuž je možné kapalinu dopravit k do větší vzdálenosti a výšky vyšším tlakem. Menší ruční postřikovače jsou vhodné na ošetření několika kusů rostlin, menší záhonek nebo balkón. Větší postřikovače s objemem - l se hodí pro postřik několika stromů nebo menší zahrádky.


Většinou mají postřikovače popruh pro nošení přes rameno. Extrémně lehký motorový rosič o váze pouhých kg. Vysoký komfort při nošení. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Zda si vyberete benzínový postřikovač sloužící na aplikaci pescitídov, motorový rosič, nebo vysokotlaký motorový postřikovač necháme na vás. Motorový rosič SOLO 4je vhodný k ošetřování vinohradů, sadů, zalesněných ploch, zahrad i parků. Rozsáhlá nabídka náhradních dílů pro motorové pily, křovinořezy, rozbrušovačky a postřikovače značky STIHL. U nás naleznete především kvalitní a levné náhradní díly určené jak pro profesionální tak i hobby použití. Velký výběr postřikovačů všech typů a velikostí, rosičů, a dalších aplikátorů včetně nadstandardního příslušenství a náhradních dílů s širokou škálou možného využití.


Zahradní postřikovače nabízí velké množství obchodů, my se však snažíme najít pro vás to nejlepší řešení.

Výrobky, které nabízíme, sami používáme. Proto vám velmi rádi poradíme s výběrem zahradních postřikovačů z vlastní zkušenosti. Doktor Kladivo nie je len bedňa svalov, ale tiež odborných znalostí pre začiatočníkov a. POSTŘIKOVAČE, ROSIČE HECHT Prodej a servis zahradní techniky.


Součástí postřikovače je dvojitá nerezová tryska. Teleskopická trubka, cca – cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky