čtvrtek 25. října 2018

Dvoububnové sekačky

Rozsáhlejší slovní hodnocení naleznete ve videu. Průběh testování dvoububnové sekačky DAKR RZS 1s pohonnou jednotkou Panter FD- která dosáhla celkového hodnocení a umístila se na 1. Trávu je pak možné sušit nebo využívat jako krmivo, eventuelně snadno sebrat a odklidit z pozemku. Bubnové sekačky Dakr FDa FDlze již nazvat více účelovými stroji.


Mají výměnné pracovní ústrojí ze sekačky na mulčovač, obracečka sena, fréza radlice, drtič, vozík, sedátko, orebné návkleky. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější.

Diskové sekačky mají namísto bubnu pouze disk, který kopíruje povrch terénu, vyžadují proto podstatně menší údržbu a nemusíte se tak velmi o sekačku starat. Traktorové rotační žací stroje za příznivé ceny Nabízíme VáTraktorové sekačky dvoububnové , diskové aj. Tato sekačka je pracovním adaptérem určeným k agregaci s motokultivátorem MKS-60. Dvoububnová sekačka MKS SR-2. Tento výrobek není určen pro použití s. Podle počtu bubnů je rozlišujeme na jednobubnové a dvoububnové.


Jejich rozdíl spočívá v urovnávání zrovna posečené trávy. Pomocí bubnové sekačky je možné posekat i méně přístupná místa. Rozlišujeme sekačky podle účelu, chodu stroje, způsobu pohonu a způsobu obsluhy.

V případě použití k sečení trávy, jedná se o travní sekačky, používanější název je sekačka na trávu. Slouží-li k zarovnání obilnin, využíváme tzv. Poslední kapitolou jsou sekačky na křoviny, takzvané křovinořezy. Na počátku byla myšlenka vyrábět bubnové sekačky pro lidi, rodinný domek jednoho ze. V současné době se na trhu nacházejí produkty jednobubnové, dvoububnové či diskov é. Výsledek sečení je u každého z nich stejný, cesty, kterou k němu dosahují, se však liší.


Nabízím na prodej sestavu vari systému na sečení travních ploch a následnému obracení sena. Sestava sestává z dvoububnové sekačky osazené převodovkou DSK - 3a obracečem píce OP - s převodovkou. Pohonnou jednotkou je nejsilnější čtyřtaktní motor Honda GCV - 190. Provedení žacího ústrojí je určeno pro sekačky BDR 550.


Vybírejte z nabídky dražších strojů, které disponují větší svahovou dostupností a mají motor uzpůsobený této skutečnosti. Vybírejte si Sekačky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jak již bylo zmíněno, práce s bubnovou sekačkou je snadná a díky širokému záběru také velmi rychlá. K výhodám patří jednak otočné nože, které se při nárazu do překážky okamžitě otočí, dále pak nastavitelná řídítka, vysoký výkon a široká kola s šípovým vzorkem. Díky pohonu žacích bubnů řetězy se dráhy nožů překrývají ale současně jsou v jedné výšce, protože se.


Pro dobré kopírování terénu má žací jednotka vůči šasi sekačky možnost stranového výkyvu 10° na obě strany. Posečený porost je řádkován mezi pojezdová kola sekačky. Pracovním nástrojem sekačky jsou dva čtyřnožové žací bubny – velice robustní lisované díly s celoplošným ocelovým podběhem, který chrání uložení nožů.


Uložení žacích nožů T-Bar zvyšuje zároveň obvodovou tuhost žacího bubnu a jeho celkovou životnost.

Montáž sekačky na kultivátor je jednoduchá a bezpečná. Klínový řemen od sekačky k pohonné jednotky dlouho nevydrží a musím ho vyměnit. Sekačka je vybavena stranově a výškově nastavitelnými řídítky, automatickou parkovací brzdou, zesíleným pohonem pojezdových kol s mechanickou 5ti rychlostní převodovkou Peerless se.


Záměnou pracovního adaptéru je lze jednoduše za několik málo minut přestavět na mulčovač nebo radlici na sníh. Vynikají především nízkou hmotností, velmi snadno se ovládají, a proto s nimi často sekají i ženy. Podvozek dvoububnové rotační sekačky jikov BDR7systém robus jikov. Prodáme systém robus, dvoububnovou sekačku na vysokou trávu. Určeno pro dvoutakt a čtyřtakt se spojkou mm( po dohodě možno i se spojkou 120mm).


Velmi dobré kopírování terénu. Pojezd převodovkou s možností změny rychlosti pojezdu. Doprava zdarma, záruka měsíců, náhradní díly zajištěny, daňový doklad.


Pohon sekačky zajišťuje moderní a výkonný motor RATO 1o výkonu kW. Díky ventilovému rozvodu OHV je dosahováno efektivního spalování paliva což se projevuje snadným startováním, tichým a klidným chodem, minimem vibrací a ekologickým provozem. Benzínové sekačky s pojezdem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky