pátek 26. října 2018

Hračky do bazénu

Hračky do bazénu Ke hře ve vodě a bazénech patří nafukovací hračky. Nezapomeňte je tedy přibalit k věcem na dovolenou, děti pak budou mít více pochopení pro vaše slunění a odpočinek. Děti milují hraní v bazénu. Není nic příjemnějšího pro děti než cachtání ve vodě.


Dopřejte jim to a pořiďte jim hračky do bazénu za rozumnou cenu. Vodní zábavní centra a nafukovací hračky do bazénu pro radost vašich dětí při pobíhání na zahradě.

Velmi oblíbená jsou nafukovací hrací centra, která v sobě různě spojují bazének, skluzavku, vodní rozstřikovací prvky i nafukovací hračky. Případně je možné různé zábavní a hrací prvky dokoupit samostatně. Lenošení u bazénu i bazénové hry s dětmi se ale časem mohou omrzet. V kategorii Hračky k vodě a bazénu na vás čeká 2skvělých produktů od značek.


V bazénu je vždy hodně zábavy. Obzvláště, pokud máme i zábavné hračky do bazénu. K letním radovánkám neodmyslitelně patří hračky a hry k vodě.


Nafukovací zvířátka, míče, rukávky, či kruhy, to jsou. Vybírat můžete ze široké nabídky vodních vozidel, nafukovacích míčů a her do bazénu.

Barevné míčky do bazénu potěší každé dítě. Je možné je využít jak do bazénu, tak i do dětského hracího koutku. Sada 1ks míčků je zabalena v průhledné plastové tašce. A je úplně jedno, jestli váš prcek tráví čas v privátním minibazénku na balkoně, nebo jestli o prázdninách skotačí v dětském brouzdališti na veřejném koupališti.


Dnes vám představíme top bazénových hraček, se kterými u vašich zlatíček jistojistě zabodujete. A tu milují nejvíce děti. A děti milují hračky do vody. Nekupujte dětem obyčejný plavací kruh, kupte jim kamaráda CUTIE, kvalitní dětský kruh do bazénu. S našemi hračkami se prostě ve vodě bavte!


Hračky do vody a bazénu pro Vaše děti nejsou jen nafukovací zvířátka, kruhy, čluny a lehátka. Jsou to i svítící žraloci pro začínající potápeče a společenské sportovní hry jako volejbal, basketbal a vodní pólo. Základna o velikosti 86cm x 71cm x cm. Zábavna nafukovací hra do bazénu.


Zahrnuje nafukovací polštářky, které lze naplnit vodo. Vyberte si hračky do bazénu od nás níže. Udělejte radost svým dětem nebo vnoučatům a pořiďte jim některou z nafukovacích hraček k vodě. Farebné loptičky do bazéna potešia každé dieťa.


Je možné ich využiť ako do bazéna, tak aj do detského hracieho kútika. Vhodné pre deti od rokov.

Pokud neznáte své zákaznické číslo volejte na klientskou linku nebo na Vaši prodejnu. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Seřadit podle: výchozí Od nejlevnějšího Od nejdražšího Abecedně. Basketbalový nafukovací set. Skladem ks zítra u vás.


I proto se mohou hodit i do úplně prvního, malého nafukovacího bazénku. Batole se totiž v bazénku může začít rychle nudit a napříště nebude z jeho přítomnosti na zahradě příliš nadšené. Koupání není vždycky zábava, zejména pro menší děti. Zpříjemněte jim tuto zatím ještě povinnost a pořiďte jim do vany hračky do vody. Dětská sprcha ve tvaru zelené housenky, která se dá snadno pomocí rychlospojky napojit na zahradní hadici.


Určeno pro děti od let. Pro menší děti máme v nabídce nafukovací rukávky, nafukovací kruhy. Lze použít ve vodě i na trávě. Cílem hry je trefit se polštářkem do základny.


Opravná záplata přiložena. Vyrobeno z kvalitního vinylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky