úterý 30. října 2018

Hlístice nemaslug

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Nemaslug -Nematoden gegen Schnecken Mio. Der Einsatz von Nematoden zur biologischen Bekämpfung von Trauermücken und Dickmaulrüsslern hat sich. Napadený slimák přestane do až dnů žrát a během 7–dnů po aplikaci hyne. Zakoupit lze balení, které ošetří mplochy a obsahuje miliónů hlístic, nebo balení určené pro 1mplochy, ve kterém je ukryto miliónů hlístic.


Parazitické hlístice napadají slimáky v půdě a pronikají do jejich těla. Pomocí hlístic Steinernema se smutnic zbavíte snadno a spolehlivě.

Aplikujte zálivkou nebo postřikem na dobře provlhčenou půdu. Jsou to hlístice mikroskopických rozměrů, které se na zahradu aplikují prostřednictvím zálivky. Během dalších několika dnů uhynou. K úhynu slimáků dochází většinou v zemi, takže nemáte zahradu plnou slimáčích mrtvolek. Jedna generace hlístic má životnost týdny, ale tím že se v tělech slimáků množí Vám ochrání zahradu po delší dobu.


Přípravek je určen pro pou. Podle mne užitná hodnota naprosto neodpovídá ceně. Ideální je pár slimáků nachytat, polít je ošetřenou vodou a znovu vypustit na různá místa na zahrádce. Hlístice se dostane do půdy a poté do slimáka. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Ovšem pozor – přípravek aplikujeme do jednoho měsíce od data výroby. Nevadí jim však třeba pivo, na které slimáky rádi chytáme do plastových pastiček (pastí z plastových lahví).


Obsahuje parazitické hlístice, které aktivně vyhledávají slimáky v půdě, a pronikají do jejich těla, kde se množí. Naším cílem je poskytnout ekologicky a integrovaně hospodařícím.

V uhynulých larvách smutnic se hlístice dále množí, ale pokud nejsou v substrátu přítomny další larvy smutnic, populace hlístic. Mikroskopické pomocnice se do půdy dostanou spolu se zálivkou, zavrtají se pod zem a začnou aktivně vyhledávat a hubit plže. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Prostředky ochrany rostlin (223) Podle účinnosti. Dostupnosť: 5€ s DPH.


NEMASLUG Registra ční č. Přejít do CZ verze Služby zákazníkom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ve venkovních podmínkách to je tedy v období od března do října, u zastřešených kultur je to prakticky po celý rok.


Nam hlistice velmi dobre zabrali, su to uz tri roky. Musia sa drzat v chlade,preto ten problem s dobravou z CR. Treba ich aplikovat skoro na jar, nesmie byt ani velmi chladni,ani sucho, trrba podu udrzovat stale vlhku, a neprejdu cez netkanu textiliu.


Po určité době vývoje nová generace hlístic opustí hostitele a vyhledává dalšího. Slimáci jsou kanibalové, a tím že.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky