pátek 26. října 2018

Obrubník plochý trávníkový

Podívejte se na aktuální letáky OBI případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo stavební materiály. Větší kameny máme, aby kůru nevyhazoval kos do trávníku. Palisádový obrubník vám moderně, efektivně a nesmírně atraktivně oddělí jakoukoliv soukromou či veřejnou plochu.


Palisády dokonale poslouží k jednoduchému, a přesto atraktivnímu zakončení vydlážděné plochy. Trávníkový, plastový „ztracený“ obrubník. Jedná se o originální oddělovač, který zabraňuje nežádoucímu rozrůstání trávníku do chodníků, záhonů, skalek nebo květin.

Taktéž brání propadání mulčovací kůry do trávníku. Je vhodný k oddělení, resp. Zahradní gumový obrubník ROMAN STONE m Vyrobeno z recyklovaného gumového gra. Trávnikový lem slúži na ukončenie plôch trávnika. Vkusný vzhľa ktorý nevytŕča nad úroveň ohraničenej plochy má aj praktickú stránku.


Obrubníky jsou tradičním řešením pro ohraničení zpevněné plochy nebo rozčlenění terénu. Beton nechte tuhnout do té doby, dokud nebude obrubník stabilní. Nejžádanějším produktem z této kategorie je BEST - PARKAN, klasický a všem známý parkový obrubník , který nabízíme hned v několika barevných variantách.


Nově nabízíme tento metrový obrubník také ve výšce cm.

Venkovní dlažba, dlaždice, obrubníky, svahové systémy a palisády jsou produkty, s kterými dáte Vaší zahradě výjimečnou atmosféru. Výsek kruhový Dunaj - 8. Tehla lícová ostrá hrana sivá. Záhonový obrubník sivý m. Debniace tvárnice sivá 10.


Cena za jeden kartón o zložení: bm obrubník plus ks kotvy v cene ! Jedná sa o originálny oddeľovač , ktorý zabraňuje nežiaducemu rozrastaniu trávnika do chodníkov záhonov, skaliek, kvetín. Velmi důležitá je okamžitá vydatná zálivka a následná údržba. Ale Vy máte docela solidní cestu pro nákladní auto a paní se ptá na obrubník oddělující trávu a mulčovací kůru. Takže tam bych asi nedával beton s armováním.


Skrytý obrubník Zarůstá Vám trávník do záhonu nebo do cesty? Jedna z možností, která pomůže zbavit se prorůstání trávníků je, že stačí vzít ostrý rovný rýč a okraj trávníku zaříznout. Obrubník typ 4 jde kus zahnout do úplného kruhu. Ohebný trávníkový obrubník hnědý.


Velice dobře tvarovatelný. Možno vytvářet různé tvary záhonů. Vášnivě ve svém volném čase zahradničíš?


Popis - Betonový obrubník Semmelrock TRÁVNÍKOVÝ OBRUBNÍK karamelový Betonové obrubníky Semmelrock TRÁVNÍKOVÝ OBRUBNÍK jsou stavební prvky doplňující sestavy dlažeb.

Přehledně rozdělí jednotlivé prostory a dekorativně olemují zpevněné plochy. Pokud toužíte po jednoduchém a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras, potom TRÁVNÍKOVÝ LEM bude pro vás tou správnou volbou. Jeho tvar a malá délka dovolují tvořit lemy rovné i zaoblené.


Kruhovitá výseč se stará o plynulou návaznost. Díky barevnému spektru a hladkému povrchu můžete lem libovolně kombinovat s dalšími betonovými výrobky. Stratený obrubník mm. Cena: € € skladom. Tvarovateľný stratený obrubník určený do záhrady na oddelenie záhonov alebo ako okraj dlažby či chodníkov.


Plastový obrubník je veľmi pevný a po nastrihnutí zadného spevňovacieho pásu je ľahko tvarovateľný a tým vhodný na vytváranie oblúkov. Flexibilní zahradní obrubník je charakteristický vysokým stupněm pružnosti, teplotním rozsahem -25°C až 60°C. Dále jsou nenasákavé, lehce hořlavé (třída C3), fyziologicky netečné a plně recyklovatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky