pondělí 29. října 2018

Svahovky betonové

Zvolte vysoce kvalitní betonové prefabrikáty naší výroby. Dodáváme betonové svahovky , žlaby, sloupky a řadu dalších betonových výrobků. Je dodáván v celku a rozštípnutí tedy musí být provedeno až na místě stavby.


Plotové tvárnice nebo betonové tvarovky se nejčastěji používají na podezdívku plotu nebo na nižší opěrnou zeď. Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči. Svahové tvárnice se používají na opěrné zdi, které máte v plánu posázet okrasným porostem.

Vypadá to, že používáte zastaralý prohlížeč. Jednotlivé betonové bloky do sebe přesně zapadají díky systému zámků. Jen tak dokážeme docílit skvělé statiky bez použití dalšího pojiva. Demontáž je stejně snadná jako stavba. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Svěřit nám můžete také výrobu méně obvyklých betonových tvarovek.

Základní svahovka celé řady. Používá se pro opěrné a zárubní zdi do výšek m, zeď může být členěna pomocí lavic. Své využití najdou všude tam, kde hrozí nebezpečí sesuvu svahů. Najširší sortiment betónových dlažieb a stavebných prvkov za najnižšie ceny. Vsaďte na moderní stavební materiály.


Naše společnost dodává betonové tvarovky, betonové opěrné zdi, střešní krytinu či prvky zahradní architektury. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním ostařením. Vibrolisované betonové tvárnice s výrazným hrubozrnným povrchem LUNA slouží k výstavbě okrasných lemů, ke zpevnění mírných svahů, nebo k vytvoření okrasné či protihlukové stěny do zahra parků nebo s. Vďaka tomu zaručujú vysokú stabilitu a kreativitu.


Tieto tvárnice nájdu svoje využitie všade tam, kde hrozí nebezpečenstvo zosuvu svahov. Svahov é tvárnice sú tiež často využívan é pre dekoratívnu úpravu záhrad. Prvním krokem je vybudování výkopu v místě budoucí zdi přičemž se odstraní i část svahu určeného ke zpevnění a osazení svahových tvárnic.


Nabízíme betonové tvarovky pro univerzální systém modulového zdění, využitelný při všech typech staveb. Součástí našeho sortimentu jsou také betonové plotové tvarovky nebo obkladové tvarovky. Obkladový panel pro zemní konstrukce. Viniční a sadařské sloupky.


Podstavce voltaických článků. Pro svou velikost a pevnou vazbu jsou vhodné i jako svahovky bez základů pro zpevnění svahů v zahradách a parcích.

Také z nich můžete jednoduše a levně sestavit nízké ohrazení pozemku i se zapuštěnými plotovými sloupky. Betonové svahovky řady LÖFFELSTEIN. Díky svahovkám mohou majitelé domů upravovat také výškové rozdíly terénu v okolí domu, zpevňovat svahy anebo oddělovat části pozemku. Konstrukce se skládá nasucho a lze ji osázet rostlinami. PALISÁDY Palisády mají široké uplatnění v zahradní architektuře.


DOPRAVA rozvoz z odběrného místa ODBĚRNÉ MÍSTO Rousínov (Brno venkov) Svahovka Rio šedá 30x30xcm- potřebujete vyrovnat menší terénní. Riešením pre strmšie svahy sú svahové oporné tvárnice, nazývané aj svahovky. Spevnenie svahu pomocou svahových tvárnic je nielen účelové, ale aj estetické. Betónové múriky a ploty tak v záhrade rozkvitnú a budú spĺňať aj opornú úlohu.


Rádi Vám pomůžeme s Vašimi projekty a to jak při tvorbě projektu a doporučení vhodného typu uložení prvků, tak i pokládkou. Svahovky “ sú ideálnym riešením pri spevňovaní strmších svahov. Vytvárajú členitý a dynamický priestor vhodný na zazelenanie rastlinami s ľubovoľným výberom krovín alebo kvetov.


Zohľadňujú pritom všetky architektonické, statické a akustické požiadavky a umožňujú veľmi jednoduché postupy budovania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky