úterý 30. října 2018

Kustovnice sazenice

Patří mezi lilkovité rostliny, květy jsou oboupohlavní, je tedy samosprašná. Hledáte investiční projekt, který má budoucnost a za krátkou dobu Vám vydělá hodně peněz? Díky našemu investičnímu záměru. Při dobrých půdních podmínkách a dostatku vláhy se velmi odvděčí velikostí plodů i jejich vyšším počtem.


Kustovnice roste dobře na lehčích půdách i půdách chudých.

Nabízím sazenice kustovnice čínské. Plody Goji používá čínská medicína jako všelék. Plody se nazývají godži, stejně jako plody příbuzné kustovnice cizí (Lycium barbarum). Jaké potraviny obsahuje? Před výsadbou je doporučeno dát na dno jámy vyzrálý hnůj nebo kompost.


Okolo rostliny je třeba udržovat čistou půdu bez plevelů, ke které Vám pomůže např. Sazenice kustovnice čínské je možno vypěstovat v domácích podmínkách, ale vyžaduje to trpělivost, stálou péči a jistou pěstitelskou zkušenost.

Semínka se získávají z dužnatého plodu kustovnice čínské. Na pěstování je poměrně nenáročná. Půda by měla být lehčí, písčitojílovitá. Vysazovat byste měli sazenice v březnu až dubnu na vzdálenost zhruba m. Do jámy přidejte vyzrálý hnůj nebo kompost.


Na českém trhu nabízí sazenice kustovnice neboli Goji, firma Starkl zahradník. Jedná se o vyšlechtěný druh, který byl vyšlechtěn pod názvem Lycium chinensis macrocarpa v. Má mnoho vitamínů a řadí se tak mezi takzvané superpotraviny. Goji na naší zahradě goji, kustovnice , cinska ,semena,semínka,pěstování,jak.


Připravte se, že tento opadavý a trnitý keř může vyrůst, až do délky metrů a. V ČR přezimuje bez problémů,pochází z vysokohorských oblastí Asie. Lycium chinense je nenáročný keř,který dobře roste v běžné zahradní zemině a dorůstá výšky 2-3m. Pokud je rostlina napadena padlím,tak je možný postřik fungicidními přípravky jako např. V prvním roce po vysazení rostlin vedeme na jeden hlavní výhon.


Je vhodné pravidelně zastřihávat. Použití: Nejlepší pro použití jsou sušené plody, proto je vhodné po sběru plody usušit a poté konzumovat třeba celý rok.

Můžeme přidávat do jidla, dezertu apod. Nakupovala jsem podruhé nebo potřetí, plná spokojenost. Brala jsem různých druhů velmi raných až raných brambor, zatím jsem brala Impaly, Rosary a Marabel.


To je případ z druhého dotazu. Také je velmi vhodné pořizovat si již vyšlechtěné odrůdy sazenice Goji vhodné pro. GOJI – NABÍZÍME ZARUČENĚ PLODÍCÍ SAZENICE. Mají tak citelný antioxidační efekt, který napomáhá přirozené detoxikaci organismu. Příznivce získávají plody goji zejména mezi zastánci zdravé stravy a všemi, kteří touží po dlouhověkosti.


Ačkoliv keře kustovnice čínské pocházejí z Číny a Mongolska, s úspěchem se pěstují také v ČR. GOJI - NABÍZÍME ZARUČENĚ PLODÍCÍ SAZENICE. Otázka zůstává i co se týče těhotných žen. Nebyly sice prokázány žádné negativní účinky kustovnice v těhotenství, ovšem často je zmiňované riziko zvýšení krvácivosti.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. V zimním období se netřeba bát toho, že by vám zmrzla, jelikož snáší bez problémů i teploty – o C. Kdo si otevřel tento inzerát ví o co jde - zřejmě NEJZDRAVĚJŠÍ OVOCE NA SVĚTĚ. Listy rostliny se používají jako kuchyňská bylina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky