úterý 23. října 2018

Udírna s grilem plánek

Pokud si rádi pochutnáváte na grilovaných a doma vyuzených dobrotách, nechte se inspirovat a pořiďte si originální zahradní udírnu kombinovanou s grilem sestavenou z tvarovek PlayBlok. Výhodou je, že udírna s krbem a grilem nezabírá místo uvnitř pergoly. Na druhou stranu, nevýhodou je, že bude potřeba vyřešit zastřešení, protože stojí napůl mimo střechu pergoly. This feature is not available right now.


Udírna s grilem stojí a je připravena k použití.

Vlevo dole jsou dvířka pro topeniště udírny. Dvířka vyrobil za pár stovek místní zámečník. Uprostřed je otevřené ohniště pro grilování na roštu a na jehle. Vpravo nahoře jsou udírnová dvířka.


Nad nimi je skrz zeď zasunut teploměr pro. Několikrát jsem jej ještě v průběhu stavby aktualizoval, ale upřímně musím říct, že výsledná stavba se v detailech liší. Kč KAISER elektrická udírna s grilem ŠEDESÁTKA, nerez.

U nás si můžete vybrat jednotlivé díly a sami si udírnu sestavit na zahradě. Dykovi se osvědčila udírna s ochlazeným kouřem. Dyk, který zná, co to je trávit bezmála tři dny v kuse uzením, ví, že udírna má být jen tak vysoká, aby šlo pohodlně dosáhnout na regulační klapku instalovanou v komíně.


Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Panove, musim rici, ze moje srdce plesa,naprosto uzasne, chtela bych totiz, take udirnu s grilem , ale tohle mne uplne dojalo. Jelikož se mi na komínu experiment s vodním sklem neosvědčil (to sklo stejně popraskalo a cihly od umazání neochránilo), tentokrát jsem rovnou spároval.


Stejný postup jako u komínu, takže to šlo jako po másle. Inzeráty udírna s grilem – aktuální inzeráty na Sbazar. Krb s udírnou , stavba zahradního grilu. Postup stavby plánek udírny a venkovního krbu pro grilování na jehle. Ať už hledáte gril s udírnou a nebo udírnu s grilem , je tento model přesně pro vás.


Sice to nebylo úplně nejjednodušší, ale nakonec plánek vznikl. Vejde se do ní například středních pstruhů, cca klobás a nebo třeba 10kg krkovičky. Milujeme uzení a uzený taky pochopitelně.


A tyhle fortelný mašiny tady u nás v Křižanově vyrábíme.

Skoro-romantické zákoutí s udírnou mi přišlo jako fajnová součást zahrady. Každý chlap má nějaké sny. Jedním z těch mých byla vlastní zahradní udírna. Vyberte si z 2variant venkovních krbů, zahradních krbů a zahradních krbů s udírnou , které. Součástí nabídky venkovních krbů Norman jsou i zahradní krby s udírnou (douzovací střechou).


Takto by mohlo nakonec vypadat vaše zahradní posezení s grilem. Pochutnejte si na šťavnatém mase připraveném na kvalitním grilu či udírně. Zahradní gril v kombinaci s udírnou umístěnou v komíně.


Specialitou je pak například udírna s grilem nebo zahradní krb s integrovanou pecí, grilem a udírnou. A proč si vybrat právě zahradní udírnu? Přesvědčte se, že nejde o řešení vhodné především pro „železničáře. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Ve finále tak vznikne malá zahradní kuchyně , která promění každé posezení na čerstvém vzduchu v opravdové labužnické hody. Dřevo, barva, kotevní prvky, cihly, kovovýroba, …, to se nasčítá na dost peněz. Když pošlete fotku s popisem a ideálně rozpočtem,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky