úterý 23. října 2018

Přízemní domek

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Vhodná pro rekreaci i na zahradu.


EKO DOMEK I je přízemní domeček vhodný pro sezónní obývání v chatových oblastech určených pro rekreační účely či v zahrádkářských koloniích. Mezi kladné vlastnosti přízemních rodinných domů na klíč LARGO patří především bezbariérové řešení.

Dispozičním řešením je vhodně rozdělena denní a noční část domu. Koupím přízemní rodinný domek v lokalitě Tišnov a okolí. Máte nemovitost na prodej, která. Majitelé si pochvalují její výborné tepelně izolační vlastnosti, které se významně odrážejí v úsporách za vytápění. Domek může být v průběhu roku užíván různorodě, tzn.


Je na Vás jaký typ užívání ke své spokojenosti zvolíte. Splňte si sen a pořiďte si dům se zimní zahradou. Projekt ANEMI - vám dodá AITIA z Vysokého Mýta.

Trendy bydlení v domech typu bungalov jistě oceníte. Stavíme rodinné bydlení s úsporným systémem Velox. Kaufe Pizzadom Für Personen im Preisvergleich bei idealo.


Testsieger und erzielte den Bestwert. Kč vysokomýtská společnost AITIA. Výhodou tohoto tvaru je možnost rozšiřování na obě strany a plné využití oslunění. Prodáváme rodinný domek v Českých Budějovicích, v části Nové Hodějovice.


Celková výměra parcely je 3m2. Objekt je zastřešený plochou střechou. V domku je obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, koupelna a wc. Přízemní rodinný domek pro člennou rodinu.


Vstup je orientován na východ – sever. Moderní přízemní domek , dokonalý pro spokojené bydlení tříčlenné až čtyřčlenné rodiny. Na skvěle dispozičně řešené ploše se nachází denní místnost spojená s kuchyní s velkými prosklenými dveřmi na ter. Dispozičně je Tali II upraven tak, aby umožnil komfortní bydlení až členné rodiny.


Jedná se o větší verzi typového rodinného domu Tali I. K objektu je přistavěna garáž a místnost pro odkládání příslušenství pro zahradu.

Rodinný domek přízemní s plně využitým podkrovím. Střecha je sedlová se sklonem 35°. Přístřešek pro auto umožňuje vstup suchou nohou do domu. Prosklené stěny obývacího pokoje jsou přistíněny pergolou a přesahem balkonu. Podkroví je prosvětleno pultovým vikýřem.


Schodiště a chodba jsou přímo osvětleny okny. Pro realizaci si vybrali firmu Atrium, kde jim na míru připravili projekt na vysněný přízemní domek , v němž se nemusí chodit po schodech, praktický a. Domek ANNS je navržen jako klasický RD se sedlovou střechou a doufáme,že osloví zejména ty,kterým už dosluhují rekreační dřevostavby a chtějí je nahradit moderní stavbou s klasickým vzhledem a je možné si zvolit zděnou stavbu se zateplenou fasádou, popř. Prodej nemovitostí - nabízíme prodej domů, bytů, pozemků a komerčních prostor z celé České republiky. Nabízíme k prodeji rodinný domek v malebné obci Horákov, jen kousek od Brna. Užitná plocha domu je 1ma čítá velké pokoje, dvě prostorné chodby a technickou místnost na kotel.


Dobrý den, sháníme s manželem a dcerou rodinný dům na blanensku - max. Může být i stavební pozemek. Postavte si levný rodinný dům na klíč za pomocí prověřené technologie výstavby z betonových skořepinových tvárnic či tradiční technologie z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky