středa 29. srpna 2018

Vertikutátor bazar

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Popis: Prodám kvalitní benzínový motorový vertikutátor značky Yard-Man od. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vertikutátor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Dům a zahrada - Vertikutator bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu.


Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou. BriggsStratton,výkon koní,záber 46cm,ocelový rám,plnulé-centrálne nastavenie hlbky,stroj je bez závaplne funkčný s lahkým štartom,cena pôvodne 68teraz 290eur,tel. Elektrický vertikutátor zajistí dokonalou péči o váš trávník bez velké námahy.

Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Benzinový vertikutátor si snadno poradí s rozlehlými travními plochami a zvládnou i práci ve členitém terénu. Práce s nimi je tedy rychlejší. Navíc uspokojí svou spolehlivostí a kvalitou zpracování i velmi náročné uživatele.


Ostatní - vertikutator bazar. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Motorový vertikutátor se záběrem 38cm. Zcela nový profesionální.


Určeno pro travní plochy do 6m 2. Disponuje sběrným košem o obsahu l. Pomůže snadno odstranit z trávníku travní plsť, která mu zabraňuje přijímat vodu a další živiny. Prohlédněte si aktuální inzeráty vertikutator. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Plynulá regulace hloubky – umožní jemnější nastavení hloubky řezu tak, aby vertikutátor zanechával jen mělce prořezaný trávník. Inzerce na bazaru je zdarma.

Vyměnitelné nože – u některých vertikulátorů lze vyměnit pouze opotřebené nože namísto celého válce, což je méně finančně nákladné. Na takto malé trávníkové plochy stačí elektrický vertikutátor. Pokud takový vertikutátor budete používat nejvýše dvakrát za rok, můžete tohoto praktického a navíc uživatelsky přívětivého zahradního pomocníka opět snadno uklidit do garáže. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Stroje - Vertikutator bazár.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Je lehký, snadno se s ním pracuje, nezabírá místo. Může jít o univerzální zahradnické hrábě s několika výměnnými nástavci, nebo ručně poháněný strojek s kolečky.


Nevýhody: Hodí se jenom pro velmi malé travní plochy. Má odnímatelný koš na sběr travního odpadu, který použijete, nechcete-li nechat zbytky trávy zetlít. Prodáváme vertikutátor HUSQVARNA vč.


Robustní a výkonný vertikutátor. Centrální nastavování hloubky záběru a sběrací koš o obsahu l. Manipulaci usnadňují velká kolečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky