pátek 31. srpna 2018

Vozík za traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Kaufe Carson Traktor Rc im Preisvergleich bei idealo. Více informací naleznete na našich stránkách. Vyvinut pro náročné profi použití.


World Amazing Modern Apple Farm Harvester Agriculture Technology Tractor Loader Truck Mega Machines - Duration: 10:12. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vares TDK - vozík za zahradní traktor ZÁKLADNÍ MODEL ZA SKVĚLOU CENU.


Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů.

Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem. Predam neotipovany, pevny, privesny vozik vhodny za malotraktor,alebo auto na dovoz dreva a podobne. Dům a zahrada - Vozik za bazar. Vybírejte z 5inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Wir machen die Rückgabe einfach.


Inzerát Vozik za malotraktor v okrese Znojmo, cena 800Kč, od Petr Popovič na Sbazar. Prodám teru se spolehlivým motorem Honda s pojezdovou převodovkou, vozík se sedačkou, originál polohovatelná radlice na sníh, vnitřní závaží v kolech a kola jsou litěná s uzávěrkou. Nová svíčka, filtr a olej, je v pěkném udržovaném stavu.


Prodám tyto radličky za traktor, malotraktor který má hydrauliku se zapojením do ramen a do třetího bodu. Lze použít i bez hydrauliky s ruční pomocí. Možstvo cca 3m odvoz možný aj po častiach. Bei Wer liefert was treffen sich berufliche Einkäufer mit echtem Bedarf!


Vozík je vybaven sklápěcí korbou, která je zajištěna bezpečným mechanismem.

Korba vozíku má navíc otevíratelné a zároveň zcela odnímatelné zadní čelo, což Vám umožní také transport dlouhého materiálu. Obyčejné sekačky na trávu jsou stavěny především na sekání rovných až mírně kopcovitých ploch. NOVÁ GENERACE VOZÍKŮ: NOSNOST 4kg ! Profi technické řešení, kola 18x5- valivá ložiska v náboji jsou utěsněna proti prachu a vlhkosti stejně jako u. Po pripojení k traktoru (pomocou diaľkového ovládania traktora) je možné diaľkovo ovládať príves - rovnako ako skutočný poľnohospodársky stroj.


Samotný príves nemá žiadne napájanie, či ovládania. Pomocou traktora je možné ho zdvihnúť a spustiť. Vozíky za traktor: Vyberte si z naší nabídky značkových zahradních strojů a nářadí Vares. Po připojení k traktoru (pomocí dálkového ovládání traktoru) je možné dálkově ovládat přívěs - stejně jako skutečný zemědělský stroj. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.


Přívěsy za auto i traktor 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky