čtvrtek 30. srpna 2018

Predator maxx repelent

Das Allrounder Notebook von Acer. Produktivität für unterwegs. Od této doby se zaměřujeme na vývoj komplexního výrobního programu s nejvyšší kvalitou proti dotěrnému a nebezpečnému hmyzu. Zaměřujeme se na všechny zákazníky kteří kladou vysoké požadavky na účinnost při pohybu v oblastech se zvýšeným hygienickým rizikem přenosu nákaz nebezpečným hmyzem.


Repelent na pokožku i oděv určen pro extrémní oblasti se zvýšeným nebezpečím napadení nebezpečného hmyzu, kde hrozí přenos nákazy viru ZIKA, žluté zimnice, horečky Dengee, malárie, West Nile viru, tahyně, Lymeské borelie, klíšťové encefalitidy apd.

Aerosolový repelent určený do všech zeměpisných oblastí s vysokou koncentrací a účinností. Díky obsahu účinné látky DEET vás. Insekticidní repelent pro dlouhodobou ochranu při velké fyzické zátěži v oblastech s vysokým výskytem nebezpečného a obtížného hmyzu. Díky tomu tak zajišťuje vysokou míru ochrany před hmyzem a snižuje pravděpodobnost přenosu nákazy. Je vhodný i do oblastí se zvýšeným nebezpečím nákazy viru ZIKA, žluté zimnice, horečky Dengee, malárie, West Nile viru, tahyně, Lymeské borelie, klíšťové encefalitidy apd.


Odpuzuje komáry, klíšťata a další hmyz. Je opatřen bezpečnostní pojistkou proti náhodnému úniku.

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tento repelent je určen pro dlouhodobou ochranu při velké fyzické zátěží v oblastech s vysokým výskytem nebezpečného. Repelent disponuje kapesní velikostí, snadno si ho tak vezmete na jakoukoli cestu.


Pokud si ho však náhodou zapomenete, hmyzu se i přesto nemusíte obávat. Spolehlivě ochrání v extrémních podmínkách cestovatele i lovce. Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie PREDATOR Maxx ml od.


Nepoužívejte u dětí do let. Určen pro dlouhodobou ochranu kůže až h. Repelent je nejlepší prevencí proti bodavému hmyzu a jím přenášeným nemocem. Recenze od uživatele s celkovým hodnocením 1. Obvykle působí proti klíšťatům, komárům, moskytům či jinému létajícímu hmyzu v závislosti na složení po dobu 2-hodin v závislosti na typu přípravku.


Při delším pobytu venku doporučujeme brát repelent sebou kvůli opakované aplikaci. Dokáže vytvořit ochranný štít pro pokožku i oděv. Pred použitím dôkladne potraste.

Pri použití na tvár a krk nastriekajte prípravok do dlaní a potom. Chraňte se před klíšťaty, komáry a dalším hmyzem účinným repelentem s extra vysokým obsahem účinných látek a dlouhou dobou účinnosti i při velké. Zásada při výběru repelentu je, obsah účinných látek, která by měla být přímo úměrná fyzické zátěži a vlhkosti prostředí.


Repelent PREDATOR MAXX sprej je repelent ve formě kapesního tělového spreje, který odpuzuje a hubí hmyz. S insekticidními účinky na oděv i pokožku. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Herbamedicus přírodní repelent Komárstop 50ml Univerzální lihový odpuzovač hmyzu na přírodní bázi s vysokým obsahem rostlinných silic známých svými odpuzujícími účinky na létající i lezoucí hmyz. Kapesní repelent určený do oblastí s vysokou pravděpodobností přenosu nákazy nebezpečným hmyzem. Jedinečné složení účinných látek repelentu Predátor Maxx ml vás ochrání a umožní vám bezpečný a příjemný pohyb v přírodě.


Pokud máte doma školáka či předškoláka, který chodí do školky či školky, ochrana proti vším se vám doma určitě neztratí. Predator Maxx Plus spray repelent ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky