čtvrtek 23. srpna 2018

Keramika na zahradu

Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Prozkoumejte nástěnku „ keramika na zahradu “ uživatele Helena Štrofová na Pinterestu. Sortiment zahradní keramika- keramické květináče na zahradu je vždy dodáván na malých dřevěných paletkách.


Keramika pro Vaši zahradu. V našem sortimentu naleznete květináče mnoha rozměrů a tvarů, petrželáky k pěstování bylinek, jahod apod.

Obzvláště pěkně se pak tato keramika bude vyjímat přímo nad vašimi vchodovými dveřmi. Nezapomeňte také na živé ptáčky, a pořiďte jim originální krmítko. Na stránku zařazuji také náhled na keramiku své maminky Dagmar Hajdové. Její sochy, lampy a pítka zdobí mnohou zahradu i terasu a stojí za shlédnutí. Všechna keramika do zahrady,do pergol,na terasy,na schodiště a balkony je mrazuvzdorná.


Mlýn je z hrubého šamotu. Dekorace nebo jako zahradní lampa.

Svíčka se vkládá zespod. Protože je rozbitná a může přijít v exteriéru k úhoně, je dobré pro ni vybírat bezpečná místa. Vyrábíme zahradní keramiku s dlouholetou tradicí. Ne v cestě nebo v místě, kde si hrají děti, ale hezky kus od cestičky, v zákoutích, u stěn. Vázy, květináče a jiné nádoby na zahradu volíme širší a nižší a vyhýbáme se nestabilním tvarům.


Po přestavbě nebytových prostor jsme 1. Zahradní keramika, dekorarativní keramika do zahrady, vánoční keramika. Tedy, pokud si pořídíte sochu v podobě Věstonické Venuše kombinovanou s pohanskou bohyní, říká paní Jana a předvádí nám jednu ze svých „ženských“. Pro zahradu ve venkovském stylu zde najdete širový výběr realistických figur domácích a lesních zvířat. Kamenina je ideální materiál pro výrobu užitkové keramiky už od dob našich babiček.


Ozdobná koule na Vaši zahradu nebo terasu. Může být celoročně venku. Přemýšlíte, jak dodat vaší zahradě osobitý styl? Pořiďte si veselé zahradní dekorace z mrazuvzdorné keramiky.


Každý kus je ručně zdobený originál. Cena 33Kč bez DPH 28Kč.

Roztomilý keramický usměvavý kámen na nožičkách se na vás může na zahradě smát celý rok, nebo může zdobit třeba okenní parapet. Je vyrobený z mrazuodolné keramiky. Socha může zahradu nejen dekorovat, ale také zakrývat třeba poklop studny nebo hluché místo na zahradním pozemku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Jsou oblíbenou dekorací jak v našich domácnostech, tak na zahradách.


Nově přehlednější a rychlejší. Věděli jste, že keramika je v případě našich zahrad klasikou, tradicí a stálicí. Originální venkovní dekorace z keramiky změní vaši zahradu k nepoznání.


C, určená na zahradu i do bytu - vše ruční práce. Vánoční keramika vypalovaná na 1. Do některých typů lze vložit čajovou svíčku. Jednoduše se nasadí na tyčku, která se zapíchne do zahrady.


Velice pěkně vypadá na schodišti,na terase,v pergole. Oblíbená svítící dekorace na zahradu. Na svíčku nebo varianta na elektrické připo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky