úterý 28. srpna 2018

Odpuzovač krtků a hrabošů

Vysoce výkonný odpuzovač-plašič krtků, hryzců, hrabošů a dalších škůdců. V ceně přístroje kusů alkalických baterií DURACELL R14. Detailní popis produktu.


Trápí Vás krtince na zahrádce? Likvidují hraboši Vaši zeleninu? Odpuzovač krtků a hrabošů Vás podobných obtíží zbaví. Chrání venkovní prostory před škůdci, kteří žijí v půdě, jako jsou krtci, hryzci, rejsci, hraboši, nebo hadi. Tyto plašiče jsou bezpečné pro člověka, i domácí a hospodářská zvířata.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. ZDE Jedná se o výrobek firmy Weitech, která je už několik desítek let špičkou v oboru vývoje a výroby elektronických plašičů. Gely fungují na principu ředění krve, takže malé množství gelu, které zabije krtka nebo hraboše psovi nebo kočce nijak neublíží. Nic se jim nestane ani kdyby sežrali uhynulého škůdce.


Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše. MR12S solární odpuzovač krtků, hrabošů, hryzců vibrační, velký solární panel. Na jedny baterie funkční provoz až rok.


Deramax Cvrček - Zahradní odpuzovač a plašič krtků. V nabídce varianty - se ks baterií DURACELL nebo bez. Už jsme si pořídili třetí odpuzovač, pokaždé od jiné značky a výsledek, podotýkám po dlouhodobém používání cca měsíce na každý, pořád stejný tj.


Prostě si zase pořídíme dvě kočky. Použijte na krtka ekologickou metodu - akustický odpuzovač krtků. Snem mnoha zahrádkářů a zemědělců je mít rozkvetlou a upravenou zahradu nebo srovnané záhonky se zeleninou. Je radost, když se daří a zahrada vzkvétá.


Přístroj je určen k odpuzování krtků, hryzců, hrabošů, rejsků, potkanů, myší, hadů z venkovních prostor. Bezpečný zvukově vibrační elektronický odpuzovač krtků , hryzců, hadů a hrabošů. Je spolehlivý, účinný a výkonný. Nabídne nízké provozní náklady. Elektronický odpuzovač na hraboše je napájen sadou 6ks baterií R(malé monočlánky typu C), který se aplikuje do půdy.


Odhaněč krtků a hryzců OdK-Hje vodotěsný a proto je vhodný na zahrady, trávníky, do parků, na golfová hřiště a do jiných libovolných krytých i venkovních prostorů. Instalace je jednoduchá. Pachový odpuzovač krtků a hrabošů 2ml. Kč 3Kč bez DPH 3Kč 3Kč bez DPH Skladem.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č. Neobsahuje žádné chemikálie.


Napájení ze solárního článku, takže nepotřebujete žádné baterie. Vibrace nijak neškodí lidem a domácím zvířatům. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) 5recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky