pátek 31. srpna 2018

Primalex polar cena

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Primalex POLAR Bílý nabízí dokonalou bělost, která projasní váš interiér. Díky pečlivému výběru nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby můžeme garantovat nejvyšší stupeň „polární“ bělo.


Doporučujeme jej využívat pro obývací prostory, reprezentativní prostory, kanceláře či dětské pokoje.

Primalex Polar biely ponúka dokonalú belosť, ktorá rozjasní váš interiér. Vďaka starostlivému výberu najkvalitnejších kalcinovaných vápencov a vysokému podielu titanovej beloby môžeme garantovať najvyšší stupeň „polárnej“ belosti (min. BaSO4).


PRIMALEX POLAR Kg bílý. Super-Angebote für Polar M4Größe Armband hier im Preisvergleich bei Preis. Das erfolgreiche Internetportal preis. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Pri maľovaní na menej pevné podkladové nátery sa valčekom nevraciame viackrát na jedno miesto, aby sme ich nestrhli. Propustný pro vodní páry. Použití: Omítky a sádrokartonové.


S Primalexem POLAR dosáhnete dojmu většího a vzdušnějšího prostoru vašeho interiéru. Splní tak i vaše nejnáročnější představy o exkluzivním matném finálním vzhledu při zachování velmi snadné aplikace. Otěruvzdorný vnitřní nátěr s výbornou bělostí a kryvostí, vysoce propustný pro vodní páry. Vhodný na omítky a sádrokartonové desky ve vnitřních.


Oteruvzdorný vnútorný náter s výbornou belosťou a krycou schopnosťou, vysoko priepustný pre vodnú paru. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Jednoduchý výpočet plochy pro malování pokoje.


Malířské úkony - při výpočtu ceny je brán ohled k rozsahu zakázky a stavu předchozí malby. Primalex polar už na rozdiel od ostatných primalexov obsahuje aj trochu akrylátu takže neopadá zo stien po druhom maľovaní ,ale až po treťom. Majstri maliari ho majú radi lebo veľmi dobre kryje.


V prodejnách OBI koupíte Primalex „Polar“ bílý za 64Kč.

Aktuální slevu na Primalex „Polar“ bílý zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo stavební materiály. Cena doručenia tohto tovaru je €. Tento tovar sa dodáva ako balík a bude doručený do 1-pracovných dní. Pri rovnakej objednávke viacerých položiek naraz v balíkoch ale aj špedíciou, sa cena doručenia môže líšiť. Zboží je určené k osobnímu převzetí u příslušného prodejce.


Informace u zboží jsou pouze informativní a nelze je použít pro vymáhání zboží dle. Het Klasik malířský nátěr bílý kg. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. MOŽNÝ POUZE OSOBNÍ ODBĚR NA CENTRÁLE V. Pro balíky o větší hmotnosti než 1Kg lze využít přepravní spol. Cena za přepravu je závislá na hmotnosti zásilky a vzdálenosti.


Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Barvy a laky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky