úterý 28. srpna 2018

Kapénková hadice

Hadice s kompenzací tlaku se používají pro závlahu záhonů ve svahu. Kompenzace tlaku zajistí, že hadice zalévá po celé své délce rovnoměrně. Průsaková hadice při závlaze Průsaková hadice propouští vodu v celém profilu v podobě drobných kapek.


Na zahrádce se mi množí problémy. O některé se chci jen podělit, ale u některých chci jako vždy, poradit :)) O některé se chci jen podělit, ale u některých chci jako vždy, poradit. V tomto případě se nabízí možnost použití hadice ldpe a kapkovače na hadici instalovat dle svých individuálních představ.

Základem systému jsou kapénkové hadice s kapacími otvory. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kapková závlaha je systém vlisovaných labyrintů (dripů) do černé hadice s otvory, které upravují tlak v hadici tak, aby docházelo k rovnoměrné distribuci. Po celé délce hadice jsou instalovány otvory (kapátka), které jsou navrženy tak, aby co nejvíce hydratovali.


Popis KÄRCHER Rain System - Sada hadice pro kapénkovou závlahu. Kapénková hadice bez kompenzace tlaku - m. Ideální kompletní sada k cílenému zavlažování podél živých plotů a rostlin připravená.

Hadice o délce 15m pro kapénkovou závlahu včetně koncových dílů konektor (rychlospojka) a konektor (stopspojka), sada je připravena k okamžitému. Zavlažování a zahradní hadice. Jsme odborníci na závlahu zahrady od nejjednoduššího řešení v podobě hadic až po sofistikovanější technologie. Hadice může být natažená jak v řádku tak i tvořit různé oblouky.


Aby se kapénková hadice nezanášelo nečistotami z kontejneru je možnost koupit filtr. Já jsem to vyřešila silonovou punčochou navlečenou na kohout kontejneru a funguje to skvěle. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Z dírek pak v pravidelných intervalech odkapává voda a rostliny zásobuje. PVC, vnější hadice voděodoln. Nadzemní kapací hadice od společnosti GARDENA slouží k zavlažování řádků rostlin a menších ploch s rostlinami na květinových nebo zeleninových zahradách. Dvouvrstvá konstrukce hadice (hnědá horní vrstva a černá vnitřní vrstva) poskytuje nadstandardní odolnost vůči chemikáliím, poškození ultrafialovým zářením a růstu řas.


Součást kompletních zavlažovacích systémů. Hadice s dírkami se jednoduše napojí na zahradní hadici, která vede vodu, a díky tlaku se voda dostává do každé dírky, která je nasměrována tak, aby zbytečně nekapala do půdy, kde zrovna nic neroste. Spotřeba vody je v závislosti na velikosti zavlažovací soustavy. Tyto kapkovací trubice se hodí k různým druhům výsadeb, jako jsou zeleninové záhony, květinové výsadby, stromy, živé ploty, keře, plošné výsadby apod.


A je jedno, jestli potřebujete zalévat květiny, zeleninu nebo třeba živý plot, kapkové závlahy jsou vhodné pro všechny běžně pěstované rostliny. U výkopů si pouze dejte pozor na to, aby hadice neležely přímo na hlíně a kamení.

Optimální je vrstva jemného písku. Výkopy je vhodné dělat bez zbytečných zatáček co možná nejkratší. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bezproblémů proudit. Spojka TWIN plastová pro trubky o průměru mm pro napíchnutí do hlavního rozvodného potrubí. Spojka má gumový kroužek pro lepší těsnost spoje.


Mikro a kapková závlaha Rain Bird a Antelco pro zavlažování výsadeb a keřů, závlahy truhlíků a květináčů, mikrozávlahy. Vyrobeno z primárního polyethylenu, hnědá barva. Set je vhodný pro závlahu jednotlivých rostlin tak i pro liniovou závlahu živého plotu.


Pokud se chystáte vytvořit si na zahradě závlahový systém, jistě se vám bude hodit tato sada kapkové závlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky