čtvrtek 23. srpna 2018

Izoban šedý

Syntetická nátěrov á hmota na beton. Nátěr je extrémně odolný vůči mechanickému poškození, oleji a také je 1 voděodolný, což z Izobanu dělá ideální barvu na beton do garáže nebo bazénu. Používá se na betonové podlahy, bazény, vodní jímky a veškeré betonové prvky ve stavebnictví.


Při poškození je nátěr velmi snadno opravitelný. Spotřeba z jednoho kilogramu je - mna jednu vrstvu v závislosti na savosti podkladu.

Nátěr se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a velmi dobrou. DETECHA IZOBAN 5kg šedý (Barvy na kov) Hodnocení produktu:. Izoban je nátěrová hmota na beton, betonové bazény a vodní jímky. Není vhodný k aplikacím na plochy nádrží na pitnou vodu a beton, který před nátěrem nelze dostatečně vysušit (např.ve vlhkých nedokonale větratelných místech).


Izoban není odolný proti působení organických ředidel. Odolává olejům a krátkodobě motorové naftě. Snese trvalé tepelné namáhání do 50°c.


Odstín: červenohnědý, zelený, šedý, modrý - odstíny nejsou standardizovány.

Detecha Izoban 2kg - Vzorník Detecha: Šedý. Venkovní i vnitřní nátěry betonu. Betonové podlahy (garáže, nebytové prostory, sklepy, dílny, balkóny apod.).


Izoban šedý kg (Barvy na kov) Hodnocení produktu: 1. Původní cena 3Kč,nová 1Kč. Izoban na podlahy,bazény a nádrže je tradiční český výrobek. Tímto naředěním si vytvoříme penetrační nátěr , kterým si celou plochu natřeme.


Penetraci použít především na nové betonové plochy. Dostupnosť tovaru Izoban 5kg šedý - náter na betón, podlahy, bazény a termín dodania je na dopyt - napíšte nám otázku cez MÁM OTÁZKU. Skvělý pomocník pro formování. Vlastnosti a výhody 1 voděodolná,. IZOBAN se vyznačuje se velmi dobrou mechanickou odolností a 1 odolností proti vodě.


Nakupujte Izoban sedy kg nejlevněji na trhu. Je snadno opravitelný jednoduchým přetřením. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Jedná se o voděodolnou nátěrovou hmotu na beton, betonové bazény a vodní jímky.

Všechny informace o produktu Fasádní barva Izoban 20kg šedý, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Izoban 20kg šedý. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. A dnes je těch barev tolik, že člověk neví co vzít a proto zjišťuje zkušenosti.


Nejlevnější jsou EKOBAN (vodouředitelné) IZOBAN (syntetika). Cena nízká, kvalita také,ale pro lidi,co to chtějí mít tak nějak v cajku to stačí. Pořídili jste si nový zahradní nábytek, pergolu či plot nebo. Chraňte své mazlíčky proti parazitům! Bumper kotouč odhazovací JORDAN kg šedý.


Izoban barva na beton je k dostání hned v šesti odstínech - červenohnědý, zelený, šedý, modrý, béžový a světle zelený. Než se pustíte do nátěru barvou Izoban, tak se ujistěte, že upravovaný beton je proschlý, zbavený nečistot jako je prach, saze, mastnota a špatně přilnavého nátěrut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky