pátek 29. prosince 2017

Sekacka listova

HECHT 5SW - benzínová sekačka s pojezdem Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Dům a zahrada - Listova sekacka bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Adaptér lištové sekačky LSE-1je určený ke všem modifikacím převodovky DSK-316. Jeho znovu zavedení do výroby si vyžádali zahraniční partneři, ale i. Při úpravách zahrady i pěstování najdeme v mulčovací kůře mnohostranného pomocníka, zejména v boji proti plevelům a vysušování půdy. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější.


HECHT 5- lištová sekačka s pojezdem Motorová lištová sekačka na trávu se záběrem cm. Prodám starší lištovou sekačku MF s šířkou lišty 1cm.

Motor funguje, sekačka je kompletní ale bude zapotřebí opravit převodovou skříň pohonu kosy. Stroje - listova sekacka bazar. Tato lištová seakčka je vhodná pro sečení ploch s velmi vysokou trávou na nerovném terénu.


Konstrukce sekačky se dvěma koly umožňuje snadnou manipulaci. Popis: Prodám lištovou sekačku na traktor Zetor. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lištová sekačka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Podívejte se na kompletní sortiment. Jednoduchý nástroj na sečení trávy, popřípadě i střihání keřů a živých plotů. Umístění lišty na boku k tomu přímo vybízí.


Sekačka Ferrari 5S Grifon je vybavena převodovkou se čtyřmi rychlostmi vpřed a třemi vzad. Možnost volby mezi benzínovým motor Honda GX3Alps 1k. Lištovky mají velice kvalitní sestřih.


Především k sekání nepěstěných ploch, ploch s vysokou trávou a luk.

K vysekávání ovocných sadů. Detailní popis produktu. Univerzálně použitelné a extrémně ovladatelné. Pohyblivý odklápěč trávy. Speciálně tvrzené nože ESM s ochranou hran.


Využijte lištovou sekačku AL-KO BM 8III, abyste zachovali přírodní zahrady a divoce rostoucí louky. Benzínová lištová sekačka HECHT 587. Přihlašte se k odběru novinek a nenechte si ujít naše akční nabídky.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Jde taky o ucel, listova je lepsi na seno (krmeni) bubnova to dost rozseka na sracku. Twingo II, kW, pro takove to jezdeni kolem komina Opel Mokka 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky