úterý 26. prosince 2017

Trakturek na travu bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Dům a zahrada - trakturek na bazar.


Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Koukněte se na další výsledky z kategorie. Zemědělská a lesní technika Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Péče o palivo zvyšuje výkon stroje. V nabídce nově přípravky pro ochranu motorů a paliv.


Na vaši zahradu si nyní můžete vybrat v bazaru kvalitní domácí vodárnu, pohonnou jednotku nebo sněhovou frézu. Využijte naší nabídky v bazaru ještě dnes, ať vám nikdo nekoupí tyto produkty na zahradu dřív. Traktůrek je celkově v dobrém stavu,má.

This video is unavailable. Prohlédněte si aktuální inzeráty trakturek. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Sekačky, traktůrky - inzerce, bazar , inzer. Seřadit od nejnižší ceny. Na zadní nápravě diferenciál. Elektrické startování pomocí klíčku, vlastní baterie. Rider je minimálně používaný, nový olej, výměna řemenů.


Návod v češtině, faktura o servisu. Prodávám z důvodu malého vytížení. Perfektní stav nového stroje. CZ Sekání trávy až ke zdi, podél plotů a okrajů trávníku.


Nákupem traktoru získáváte všestranného pomocníka na zahradě, na prostranství kolem domu, na hřištích, v parcích a dalších plochách, kde je sekání sekačkou příliš náročné a zdlouhavé. Nabízím tento AKU křovinořez, který je v podstatě nový, použili jsme jej pouze několikrát, je ve 1 stavu, křovinořez funguje na dobíjecí akumulátor. Ve sbiracim kosi dirka od kaminku,proto zalepene, na funkcnost nema vliv.

Přidám manuál s rozkresem traktůrku a čísly náhradních dílu od výrobce. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Sběrač trávy za zahradní traktor.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Na našem trhu můžete koupit traktory jak s mechanickou převodovkou, tak i hydraulickou. Asi nejžádanější jsou právě ty s hydraulickou převodovkou, jelikož vám zajistí plynou regulaci jízdy.


Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Vše plně funkční, žací nůž naostřený.


Ostatní - Trakturek na bazar. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám traktůrek značky DINO i na náhradní díly.


Záleží sice na terénních nerovnostech, nicméně se sekačka s těmito nerovnostmi vypořádá jistě mnohem hůře než zahradní traktor. Výběr zahradního traktoru Zahradní traktor vybírejte podle toho, jakou vyžadujete šířku sečení a podle výkonu motoru vzhledem k povaze terénu. Stroj bychom také měli koupit v prodejně, která je blízko místa, kde jej budeme používat.


Podstatně si tak ulehčíme starosti s transportem na údržbu či případné opravy. Pracovník servisu může také zajet k nám a provést servis či opravu přímo na místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky