pondělí 25. prosince 2017

Jmelí tinktura

V korunách jehličnatých i listnatých stromů vytváří kulovité trsy, které mohou být staré až několik desítek let. Pokud máte o ni zájem, bývá k dispozici v omezeném množství každý rok v květnu - napište mi na Tato e-mailová adresa je chráně. Tinkturu vyrábím a přenechávám nemocným lidem. Pokud byste chtěli dál v užívání pokračovat, tak si udělejte min. Přírodní bylinný extrakt z pupenů léčivé rostliny jmelí bílého.


Vazelína: Čerstvé bílé bobulky jmelí se smísí se sádlem na vazelínu (použijí se jen zevně při omrzlinách).

Pro léčivé účinky se jmelí musí sbírat pouze v období od října do poloviny prosince, přičemž nejsilnější efekt mají rostliny rostoucí na dubech a topolech. Na hostiteli vytváří kulovitou korunu v průměru i přes půl metru. Použití: Účinek jmelí se dá změnou potencování tinktury jemně odstupňovat a je nejúčinnější formou zpracování. Prokazatelně snižuje krevní tlak.


Jukl tinktura jmelí ml. Kód kontrolní organizace: CZ-BIO-002. Antioxidant, normální činnost cévní soustavy, odolnost organismu, přirozená imunita, působí na metabolismus lipidů v krvi. Jde o rostlinu dvoudomou, takže samčí a samičí květy rostou na různých jedincích.


Kožovité listy jsou kopisťovité, celokrajné.

Květy jsou zelenavé, nevýrazné, plodem je špinavě bílá bobule. Druh je rozšířen především v Evropě, a to na listnatých stromech, především habrech, jabloních, topolech, lípách, javorech apod. Chcete-li se o bylince či pupenu dozvědět více, poslouží vám jako zdroj informací herbář, kde se dozvíte vše o působení na lidský organismus. Priaznivo ovplyvňuje srdcovú a nervovú činnosť.


Dávkování: 3x denně dle hmotnosti – na každý kg Vaší váhy a den připadá kapka tinktury a takto spočtené množství si rovnoměrně rozdělte na denní dávky. Vysoce kvalitní bylinný výtažek vyrobený z čerstvých bylin speciálním homeopatickým postupem výroby. Doplněk stravy- tinktura s obsahem alkoholu (ethanolu) Účinky jmelí. Centrum bylin nabízí velký výběr léčivých bylinek z celého světa - bylinné čaje, bylinné kapky, bylinné kapsle, rostlinné oleje, přírodní kosmetiku.


Vhodné na příznaky: krevní tlak, bolesti hlavy, klimakterium, arterioskleróza. Podpora cévního systému, periferního krevního oběhu v cévních kapilárách, kontrola metabolismu tuků – udržování hladiny cholesterolu a krevních lipidů. Podporuje správný krevní tlak, kardiovaskulární systém, imunitu, hladinu tuků v krvi.


Vysoko v korunách stromů vytváří kulovité keříky, z nichž některé jsou samčí a některé samičí – jmelí je rostlina dvoudomá. Složení: Voda, alkohol , jmelí bílé mladé výhonky. Má charakteristické větvení, tuhé listy, nevýrazné květy a bílé plody, po narušení lepkavé.


Jmelí z vrby tinktura (extrakt) ml. Ve Francii je jmelí testováno jako prevence arteriosklerózy. V Německu se snaží prokázat protinádorové a imunostimulující účinky. E-shop Výběr podle produktů Bylinky jednotlivé A-Z Bylinné čajové směsi Čaje Doplňky stravy Kapky, tinktury, spreje Masti a mazání.


Protože účinné látky ve jmelí se při vyšších teplotách ničí, používá se jmelí nejlépe jako tinktura.

Jestliže nemáme tinkturu. Sypaná bylinná čajová směs na podporu ženské plodnosti. Vybíráme z obsahu: Česneková tinktura má celou řadu důležitých zdravotních výhod pro všechny, kteří se odváží pro tento silný odvar.


Hyperstop tinktura ml Bylinné kapky. Hlavní bylinou v této směsi je jmelí bílé, které působí velmi účinně na snižování vysokého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky