pátek 29. prosince 2017

Okrasné kameny na zahradu

Specialisté na obklady a dlažby z kamene, okrasné kameny , valounky, valouny, drtě, solitérní kameny , zídky i nášlapy. Přírodní okrasné kameny z celého světa. Bohatý sortiment dekorativních kamenů pro zkrášlení domu, bytu i zahrad. Nabízíme nejširší sortiment okrasných kamenů za jedinečné ceny.


Pár fotek z akce, kde jsme pro zákazníka stěhovali velké solitérní kameny na zahradu u novostavby domu s bazénem.

Okrasné kameny na zahradu a stěhování pomocí jeřábu. Jednotlivé kameny měly od 1né tuny až po tunový kousek. Proto se snažíme dodat zahradě, terase nebo balkónu jedinečné prvky, které zde vytvoří dokonalou oázu klidu. Dekorační kameny na zahradu a do interiéru. Každý okrasný kámen je jedinečný barvou, tvarem, velikostí i svou stavbou a vlastnostmi.


Realizace z přírodního kamene jsou velmi jednoduché. Přemýšlíte, jak zatraktivnit zahradu , aby se na ní mohly vydovádět i děti? Nechcete ale kupovat kýčovité trpaslíky ani stavět.

Valouny vyniknou na každé zahradě buď jako solitérní velký kámen nebo jako skupinka menších kamenů ve skalce. Valouny dopravíme a složíme přímo na zahradu vlastními vozy. Borová mulčovací kůra není. Máte-li okrasnou zahradu , kameny by vám v ní neměly chybět. Kameny a skály hrály v mytologii důležitou roli.


Solitérní kameny se hodí na malou i velkou zahradu. Neurazí v zahradě moderní, tradiční vesnické někde na chalupě, ani v českých pokusech o exotické japonské zahrady (mimochodem často velice zdařilé). Naše firma má letité zkušenosti s výběrem okrasných kamenů do zahrad a můžeme říci, že jde o naši specializaci. V nabídce najdete omleté valouny i kameny ostřejších tvarů. Musíme jen zvolit ty pravé.


Jezírkové dekorace) Hodnocení produktu:. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je možné je využít k dekoracím do bytu, domů a především zahrad. K určitým druhům kamenů se hodí pouze některé rostliny a navíc jistě chcete, aby byl vzhled zahrady vyvážený, musíte tedz najít vhodné místo, kde kompozice opravdu vynikne.


Těmi jsou především okrasné kmeny. Ty jsou již časem omleté a opracované natolik, že i při umístění nad terénem nikoho nezraní. Hezký je třeba mramor anebo menší leštěné valouny.

Prodej okrasných kamenů nejen na zahradu naleznete na našem e-shopu firmy Kameny Opava, kde nabízíme kvalitní materiál za nízké ceny. Sháníte kameny na zahradu nebo do kačírku? Nebo chcete vytvořit pěknou kamenitou cestu? Prohlédněte si naši nabídku kamenů.


Daruji za basu Plznicky krásné kameny na stavbu zdi na sucho. Má se jednat o okrasnou zahradu , užitkovou zahradu nebo kombinaci obojího? Plánování zahrady je důležitý proces.


Zahrada by měla sloužit celé rodině, každý by si v ní měl najít své místo - například děti svůj dětský koutek, domácí mazlíček svoji devastační zónu, otec rybář okrasné jezírko apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky