pátek 22. prosince 2017

Závojnatka

Rybky byly vyšlechtěny z karase zlatého před zhruba 5lety v Číně. Pro chov potřebujete velkou nádrž bez ostrých kamenů. Závojnatky ničí rostliny.


Některé jsou velmi levné (jedna závojnatka cca Kč), jiné – pocházející ze speciálních chovů a. Délky dorůstá kolem centimetrů.

V optimálních podmínkách se dožije let. Všechno si předem naplánujte. Vytvořit vhodné prostředí pro tření trvá nějakou dobu, rybky si musíte zakoupit téměř o rok dříve.


Dobry den preji, chovala jsem nekolik let ruzne rybicky,jako jsou pavi ocka,neonky,cichavci,atd. Ale od te doby co mam zavojnatky,uz bych nemenila. Rozsáhlý atlas akvarijních ryb, rostlin a ostatních živočichů, akvarijní inzeráty, odkazy, diskuzní fórum, chat a možnost prezentovat vlastní akvárium. Kč 15Kč bez DPH 18Kč 15Kč bez DPH Skladem.


Prodejní cena bez DPH: 20Kč.

Cyprinidae (Kaprovití) Synonyma: Dalekohledka , Teleskopka , Vějířnatka. Anglicky: Goldfish China. To, že jsem s výjimkou nadpisu dosud nepoužil slovo „ závojnatka “, není náhoda – předtím, než ho začneme používat, je třeba tento termín maličko. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď.


Už to samo by stačilo jako důvod pro chov pouze v dostatečně velké nádrži. Keď závojnatka je, jedlo je rozdrvené v ich ústach a potom je priamo poslané do ich tráviaceho traktu. Keďže nemajú žalúdok, ktorý by proces trávenia spomalil a pomohol by spracovať živiny, živiny musia byť rýchlo extrahované predtým ako prejdú tráviacim traktom a budú následne vylúčené. Kvôli faktu, že jedlo potrebuje čas na to, aby bolo v tele rozložené na.


Uměle rozšířena po celém světě. Nejdřív si přečtěte, co taková závojnatka k životu potřebuje, na netu je toho hodně, např. Proč nakupovat ryby právě u nás?


Vyznačuje sa obrovskými očami. Pochádza z Číny a Kórey. Při vyslovení jejich jména se podoba těchto ryb se zploštělým tělem vybaví i laikům akvaristikou nepolíbeným. Stejně jako oni má ráda nižší teplotu vody, a proto se docela.


Vítám Vás na této stránce , která má přiblížit zájemcům a příznivcům akvaristiky můj pohled na tuto překrásnou zálibu. Karas - ryba mnoha tváří.

Tento článek pojednává o jedné z nejběžnějších ryb chovaných v akváriích a zahradních rybníčcích po celém světě. V akváriu jsou dva druhy rostlin, kamínky, dutý kámen a extra výkonný filtr pro. Ochrana přírody: Lezení na tuto skálu povoleno od 1. Dobrý den, máma 40ti litrové akvárko s filtrem a vzuchovacím kamínkem, v něm dvě závojnatky, jednohu sumečka (pancéřníčka) a jednu škrabku. V průběhu posledních tří dnů mi závojnatka strašně ztloustla.


Asi jsem trošku přeháněl krmení, ale když ona. Kompletní krmivo dodávající všechny potřebné výživové složky pro drobné rybky v jezírku jako jsou karasi, závojnatky, jeseni. Přes léto se nechaly krmit z ruky a vesele se proháněly pod hladinou. Nastává však doba, kdy stojaté vody zamrznou. Jak rybám chovaným v zahradním jezírku.


Informace o akvarijních rybách, které se v ČR chovají nejčastěji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky