pondělí 25. prosince 2017

Umele kozesiny

Mají různě dlouhý vlas, širkou škálu barev a vzorů. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. V našem e-shopu si lze vybrat z široké nabídky látek nejrůznějších barev a vzorů. Všechny materiály jsou vysoké kvality.


Syntetické kožešiny jsou trendy, setkat se můžete s modely v nejrůznějších barvách, s dlouhým či krátkým chlupem či s různou délkou.

Nejprodávanější produkty v kategorii. Umělá kožešina šedá, 6Kč. Cena za metr či kus (Kč) od do. Smetanově bílá kožešina na podkladu z černé pleteniny, vzor cik-cak. V elektronickém obchodě Umela-Kozesina.


Přehozy z umělé kožešiny či chlupaté deky představují výhodné řešení, když. Zahřejte se stylovou parkou nebo bundou ve stylu bomber.

Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku. Luxuní vesta z umělé kožešiny pozvedne váš outfit do módních výšin. Luxusný, mierne elastický úplet kožušinkový je vhodný na jesenné a prechodné bundy, kabáty, svadobné pelerínky, spoločenské štóly a pod.


Než vám ukážeme naši oblíbenou pětici a kombinace, do kterých se můžete pustit, přimluvíme se za použití syntetických materiálů. Dámský šál z umělé kožešiny - šedá. Umelé kožušiny sú efektné látky, ktoré veľmi verné napodobňuje srsti (kožuchov) rôznych zvierat. Majú rôzne dlhý vlas, širokú škálu farieb a vzorov. Jakke - anglická módní značka z Londýna, vyrábějící luxusní kožešinové bundy, kabáty a další produkty pouze z umělé kožešiny.


Na výrobu umělých kožešin se převážně používá akryl, modakryl, umělé hedvábí. Porovnání cen umele kozesiny , srovnání cen umele kozesiny na portálu HLEDEJCENY. Jsou krásně hřejivé, zároveň se v nich však nepotíte, a nemusíte je tak celé spařené shazovat hned po příchodu do vnitřních prostor. Holky, koupila jsem si parádní vestu z lišky! A jsem s ní opravdu moc spokojená a navíc dorazila velmi rychle.


Srst je hustá a příjemná na dotek! Dámská šála z umělé kožešiny - barvy Barva: světle růžová.

Tato kožešinová šálka Vás zaručeně zahřeje. Vhodné na bundy, bolerka, módní vesty, ale i olemování rukávů, kapucí, kožešinové límce, na výrobu rukávníků. Krátký kabát z umělé kožešiny. Má kulatý výstřih, skryté přední zapínání na druky, kapsy zasazené do bočních švů a koženkový zavazovací pásek.


Má dlouhý rukáv, skryté přední zapínání na háčky a kapsy zasazené do bočních švů. ARCTIC FUR Set ovčích kůži, islandská ovce, 90x5 dlouhá vlna, bílá, cena za ks, min. Kvalitně zpracovanou umělou kožešinu.


Měkká, pohodlná a huňatá předložka s neklouzavou spodní stranou. Vypadá skvěle na sedačce i křeslu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Prosím přihlaste se nebo registrujte. S péčí vybráno to nejlepší z aktuálních kolekcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky