úterý 26. prosince 2017

Postřik proti okusu stromků

Přípravky proti okusu a chráničky rostlin. Tyto přípravky slouží jako ochrana rostlin proti okusu zvěří (srnky, zajíci atd). Nezabraňují vstupu zvěře na pomezek, ale velmi účinně chrání vaše rostliny (stromky, keře, květiny atd) před okusem. V nabídce najdete několik typů přípravků proti okusu stromků a rostlin vhodných pro celoroční použití.


Dále zde najdete plastové chráničky stromků vhodné do sadů a zahrádek.

Ochrana stromků proti okusu. Ichtyolový komplex odrazuje nejen čich ale i chuťové buňky. Upřesnit parametry Cena: Kč. Postřik a ochrana proti okusu. Vodní odpuzovač škůdců se solárním nabíjením a detektorem pohybu.


Standardně v délce cm. Rukávec z fólie pro ochranu rostlin proti okusu zvěří a postřikům. Proti okusu , HAGOPUR - PACHOVÉ OHRADNÍKY.

Aplikační válečky z dřevovlny jsou zcela ekologické a slouží jako nosič pachových ohradníků. Máte někdo nějaké zkušenosti se zabezpečením stromků proti okusu lesní zvěří? Upevňuje se za pomocí úchytky. Repelenty – postřikové a nátěrové přípravky, které slouží jako ochrana stromků proti okusu zvěří a odpuzení nežádoucí zvěře v lese nebo. S okusem stromků se v zimě potýkají všichni lesní hospodáři.


Na výběr je ze dvou způsobů ochrany: chemického a mechanického. Váš dotaz směřuje k chemické ochraně – čím stromky natřít. Tento způsob ochrany proti okusu je v hospodářských lesích nejčastější, je však nutné vzít v potaz, že všechny nátěry nebo postřiky mají jen krátkodobé účinky.


No snad mi někdo poradí. Vše skladem, doprava po celé ČR! Hojně ji využívají i zahrádkáři , kteří mají neoplocené zahrady a chtějí ochránit stromečky proti okusu zveří během zimního období.


Především v zimě se zvířata z polí a lesů často stahují na naše zahrady a okusují nám naše stromky. Tomu jistě budete chtít zabránit, a tak není nic jednodušího, než si pořídit ochranu proti okusu stromků. Trico repelent proti okusu stromků zvěří l. Popis: repelentní přípravek určený k aplikaci postřikem.


Aversol je repelentní přípravek na lesní a okrasné stromky a dřeviny proti letnímu a zimnímu okusu zvěří a ohryzu krčku sazenic drobnými hlodavci. Pletiva a sítě) Hodnocení produktu:.

Spojení konců plotové ochrany se provádí pomocí elektrikářské stahovací pásky nebo jiným způsobem. Plotovina je vyrobena z polyetylenu. Zadat dotaz Jak nakupovat Obchodní podmínky Kontakty Škůdci. Pro ochranu stromů proti okusu zvěří se používají různé typy chráničů z různých materiálů. Většinou se jedná o plastové chrániče, které se upnou okolo kmínku stromu.


Plastové chrániče se také velmi často využívají při výsadbách révy vinné. AVERSOL Nátěr proti okusu stromků zvěří a hlodavci univerzální 10kg Při odběru více než 1ks je účtováno vyšší poštovné - budeme Vás kontaktovat. V porovnání cen u produktu Agro Bio Stop Z postřik proti okusu stromků 2ml již není zařazen žádný obchod. Zejména proti zimnímu a letnímu okusu stromků zvěří, musíme na stromky nanést repelent.


Repelent buď nastříkáme, nebo natřeme štětcem, případně rukou. Tekutý insekticidní koncentrát obsahující permethrin, tetramethrin a piperonyl butoxi proti mouchám, komárům, rusům a švábům a dalším druhům škůdců, pro použití v bytech i ve veřejném prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky