čtvrtek 28. prosince 2017

Nafukovací gumotextilní lehátko do vody

Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Záleží na vás, kde ho využijete.


Nafukovací lehátko Intex je určeno do vody. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Je velmi pohodlné, odolné i bezpečné.

Ideálně se na něm relaxuje, jak na vodě, tak na pláži. Jedná se o velmi oblíbený typ lehátka s průhledným podhlavníkem a otvorem pro nohy. Všechny spoje jsou vulkanizovány. Další Hračky na zahradu značky Intex nakupujte výhodně na lypo. Užijte si léto a nečekejte a buďte nepřehlédnutelní!


Matrace má dvě vzduchové komory, držák na pití a pohodlné opěradlo. V barvě stříbrné nebo mo. Zpříjemněte si krásný den u vody s touhle nafukovací matrací.


Kvalitní provedení značky Intex.

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Pohodlné lehátko do vody i mimo ni. Držadla pro větší komfort. Lehátko má dvě vzduchové komory a dva držáky na pití. Nejoblíbenější nafukovací lehátko.


Má tvar plováku či surfovacího prkna. Trojdílné gumotextilní nafukovací lehátko na vodu i do stanu o rozměrech. Mega nafukovací lehátko do vody s motivem kačenky. Velký výběr nafukovacích bazénů a hraček, s nimiž si užijete spoustu legrace. Gumotextilní nafukovací lehátko SPARTAN s textilní povrchovou úpravou je odolné proti oděru.


Po namočení rychle schne. Velkou výhodou je nízká hmotnost, snadná manipulace a skladnost. Maximální využití nafukovacích lehátek naleznou u vody , nebo stanování dospělí i ti nejmenší. Rozměr: 1× × cm.


Upozornění: používat pod dohledem dospělé osoby. Kempingové lehátko CAMPER poskytuje maximální pohodlí a komfort. Speciální vzduchotěsná tkanina je odolná vůči oděru a ošetřená nátěrem proto plísni a slunečnímu záření.


Gumotextilní lehátko Camper můžete používat též jako opalovací lehátko, lehátko na zhardu, lehátko k bazénu, není vhodný na použití do vody. Užívejte si relaxaci a šumící vodu okolo vás s nafukovacím lehátkem Intex.

Vyrobeno z odolného vinylu. Technická data: - rozměry v. Napište vlastní recenzi. Pouze přihlášení uživatelé mohou přidávat recenze. Prosíme přihlašte se či se zaregistru. NAFUKOVACÍ LEHÁTKO SEDCO GUMOTEXTILNÍ BÁRA - ČERVENÉ - Online internetový prodej zboží přes internet je u nás bezpečný.


V nabídce, kromě tohoto produktu máme i jiné zboží od značky SEDCO. Nabízíme dvoukomorová lehátka zhotovena z PVC, bez ftalátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky