pátek 29. prosince 2017

Štuk votruba

Vyrábíme a montujeme dekorační prvky pro výzdobu, renovaci nebo celkovou rekonstrukci fasády a interiéru vašeho domu nebo bytu. Zajišťujeme odvoz fekálií z žump, jímek a domovních čističek. Provádíme výzdobu interiérů, výrobu a. Výroba fasádních a interiérových profilů.


Nabídka restaurátorských prací. Votruba Tábor, Evropská databanka, Výroba, osazení fasádních profilů nadokenní profily podokenní profily hlavní profily rohové profily podstavce. Praha Česká Republika: PragueCzechRepublic. Zabýváme se obory venkovní omítky a venkovní nátěry, nástřiky. Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Václav Drnovský - Stavební práce, Štukatérství.


Doména je hostována u ProfiWH - hosting na profesionální úrovni. The best addresses for Plastering Companies - (There are 4 for your search.), On this page : DZURIK JOZEF, STAVOBONTT s. Miloš Měřinský, COLORTOP s. Kovotepectví - Flek Václav. Projděte si kompletní seznam našich nejlepší dodavatelé Tábor i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Tábor - Jihočeský kraj. Evaluations of Stuk - Umelecka Remesla: To evaluate this company please Login or Register. Hledáte Omítkářské v blízkosti vaší lokalitě?


Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou. Na fasády nabízíme široký sortiment fasádních profilů. RE- ŠTUK , ŠTUKATÉRSTVÍ A RESTAURÁTORSTVÍ. Find the best addresses for Construction, Repair And Arrangement - Contractors in Tabor.


Aktuální katalog firem v kategorii Stavební průmysl a materiál Tábor. Firmy z Jihočeského kraje. Strojní omítání- Jaromír Bastl. Nabízíme strojní omítky vnitřní i vnější. Realizace vnitřních i vnějších strojních omítek, zateplování budov, šlechtěné a minerální omítky.


František Votruba - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy, pozice ve firmě, související firmy, vztahy ve firmách Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Zajišťuji benátský štuk, sádrové profily, opravy sklepů a rytí i tesání do podlah.


Alarmy - cz Praha - Instalace a servis bezpečnostních systémů pro byty, domy, kanceláře atd. Připojení alarmu na váš mobilní telefon nebo na PCO. Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku. Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. Udržujte starý nábytek ve výborném stavu díky restaurátorským pracím.


Ty zahrnují rekonstrukce a renovace, doplnění chybějících částí nábytku. Dodavatelé z kategorie Stavba a bydlení na ePoptávka. Nakupujte chytře a efektivně. Terpay, Ivan Terpay Praha.


Stavebnictví, štukatérství - výroba a osazení sádrových říms, rozet, sloupů a osvětlovacích prvků. Zednictví - stavby rodinných domů, základové desky, omítky, štuky, betonářské prá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky