pondělí 31. července 2017

Sběrač ovoce

Lehce pojme až středně velkých jablek, jeho vyprázdnění zabere méně než sekundu a tak můžete. Ovoce jako švestky by z něj vypadávalo. Sběr spadaného ovoce bez ohýbání! V okamžiku dosáhnete pevné a 1-ně neviklavé.


Sbírá ovoce díky rozevírání lamel klece a při rotaci po zemi pobere až 2l objemu ovoce či ořechů o rozměru 5-cm.

Jedná se v podstatě o sběrací válec, který je obvykle vyrobený z oceli, upevněný na tyči, jímž jednoduše jedete po zemi a sbíráte plody. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Inzerát Prodám samojízdný sběrač ovoce Feucht OB1v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Filip Procházka na Sbazar.


Díky pružným plastovým vzpěrám je možné sbírat ovoce o průměru až centimetrů. Díky flexibilním vzpěrám je možné sbírat ovoce o průměru až centimetrů. Součástí česáčku je i teleskopická násada 1- 3cm.


Praktický pomocník na zahradě, ke sběru spadlého ovoce. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.

Akce Doprava zdarma nemá časové omezení, platí pouze do vyprodání zásob. Příslušenství Snadný způsob jak posbírat popadané ovoce různé velikosti (např. - cm) pomocí jednoho nářadí. Je úplně jedno, zda sbíráte ořechy nebo jablka - jednoduše přejedete po ovoci sběračem a okamžitě bude uvnitř. Z vysoce kvalitního plastu. Prodám velice zachovalý, téměř nejetý sběrač ovoce.


Benzínový motor s výkonem 18koní, el. Ale je zde i jiná možnost. Zjistěte, jak si usnadnit život. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Zahrady se plní ovocem popadaným ze stromů, které se musí uklízet. Když se vybavíte otočným sběračem, novinkou značky Gardena, zvládnete to i bez. Combisystem sběrač ovoce je vybaven praktickou rukojetí, takže můžete česat ovoce z nízkých stromů také bez použití násady combisystem. Pohodlná manipulace: Pracovní úhel lze nastavit individuálně podle potřeby pomocí rychlouzavírací páčky.


Tato velikost sběrače je vhodná i pro sběr švestek. Tento sběrač , s dřevěnou tyčí, je vhodný pro sběr lískových oříšků,.

Možno použít na všechny násady ze systému combisystem pomocí praktického upínacího šroubu. Sběrač lískových ořechů - dřevěná tyč m. Dalšími výhodami jsou použité kvalitní plasty pro dlouhou životnost a také záruka let. Určeno na velikost plodů až cm. Ohýbání se a namáhavé sbírání ořechů, ovoce , žaludů nebo šípků je díky rotačnímu sběrači DEMA Lyon minulostí.


Kvalitní ocelové tělo sběrače pro systém Quick doplněný o textilní sáček na sčesané plody. Quick systém je ideální způsob jak ušetřit místo a peníze. Válec je vyroben z pružných plastových lamel, které jsou konstruovány tak, aby se samy rozevíraly a plod jimi prostoupil dovnitř válce.


Válcový sběrač ovoce a ořechů na násadu. Je vhodný pro sběr ořechů, malých plodů, míčků a. Vhodné na trhání jablek, hrušek, vlašských ořechů a spousty dalšího ovoce! Nářadí nepoškozuje (neotlouká) ovoce, takže si uchovávají svůj nádherný vzhled.


V soupravě je bavlněný sáček na ovoce. Nákupní galerie PoštaZdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky