pátek 28. července 2017

Růstový stimulátor rostlin

Růstový stimulátor lze aplikovat na rostliny buď postřikem na list nebo zálivkou. Stimulátor růstu Rosteto urychluje zakořeňování a růst rostlin, zvyšuje násadu květů a zvyšuje množství a kvalitu plodů. Stimulátor M-Sunagreen je určen k zajištění rychlejšího a jistějšího růstu rostlin v počátečních fázích vývoje. M-Sunagreen představuje novinku v moření a lze jej v uvedené dávce aplikovat na povrch semen ředěný vodou, nebo přidat k použitému registrovanému mořidlu.


Stimulátor pro výsev a mladé rostlinky je vynikajícím pomocníkem pro klíčení a následný růst osiv.

Před výsevem je vhodné nechat semena - hodin nabobtnat v misce s dostatečným množstvím stimulátoru. Takto ošetřená semena poté vložíme do substrátu a těšíme se na rychle vyklíčená semena a rychlý růst mladých sazenic. Přípravek si získal svou oblibu. Stimulátor se vyznačuje svým univerzálním použitím pro všechny léčivé a aromatické rostliny jako je meduňka, máta, heřmánek, mateřídouška a další. Používá se ve formě zálivky, nebo i listové aplikace.


Popis produktu: Růstový a květový stimulátor metabolismu Canna Bio Boost je 1 biologický účinný přípravek s vysokým obsahem organických prvků. Stimulátor Kornerost je považován za středně nebezpečný pro savce a bezpečný pro ptáky, obojživelníky, ryby a hmyz, stejně jako pro samotné rostliny. Jednoduše řečeno, i při příležitostném zvyšování koncentrace pracovního roztoku vaše zvířata nebudou trpět.

Připravený roztok před použitím důkladně protřepeme. Základem jsou samozřejmě kvalitní řízky, dobrý substrát a adekvátní péče. Na kaqždém stimulátoru je obvykle návod.


Do tekutých se před sadbou namočí suché řízky, do práškových vlhké a zbytek se oklepe. Regulátory růstu mohou být přírodního přirozeného původu, pak jde především o fytohormony. Kořenový růstový stimulátor Kornerost je navržen tak, aby zvýšil účinnost tvorby kořenů u sazenic, řízků a žárovek. Podporuje vzhled kořenů v rostlinách s vysokým obsahem kořenů. Aplikace Kornerost umožňuje výrazně zvýšit celkové přežití sazenic a získat více odolných a silných rostlin.


Kornerost je vynikající kořen rostlin, který je absolutně bezpečný jak pro rostliny, tak i pro lidi. PLAGRON Cropmax Cropspray (Vita start) 1l růstový stimulátor. Rostlinný stimulátor lze aplikovat ke všem druhům pokojových rostlin, okrasných zahradních rostlin a všem druhům zeleniny.


Vita Start je stimulant růstu pro postřik sazenic, řízků a mateřských rostlin. Užívá se ke zvýšení výnosu a kvality rostlinných produktů, podporuje kvetení a dozrávání. Množení rostlin je logicky mnohem levnější způsob, jak přijít k novým exemplářům, než stále nakupovat nové a nové jedince. Pokud se vám podaří získat větší počet namnožených rostlinek, můžete je vyměnit s ostatními pěstiteli. Vzájemně si tak dopomůžete k větší rozmanitosti pěstovaných druhů.


Rostlinné hormony se dělí na růst podporující - stimulátory a růst potlačující - inhibitory (kyselina abscisová a fenolické látky).

Kyselina naftyloctová, 1g, stimulátor růstu rostlin. Tento silný, vegetativní stimulátor je určen rostlinám, které už mají kořeny nebo počátky kořínků. Rhizotonic pomáhá nemocným nebo špatně se vyvíjejícím rostlinám.


Navíc podporuje vnitřní a vnější sílu rostlin. Jak vytvořit si květinové lůžko z měsíčků: základní pravidla. Stimulátor pomáhá zvyšovat rychlost klíčení semen, posiluje aktivaci kořenů, podporuje fotosyntézu a zvyšuje výnos na hektar i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Také činí plodiny odolnými vůči chladu, vlhkosti, suchu a soli.


Vita Start obsahuje základní živiny NK (dusík a draslík) a je obohacený o aminokyseliny a vitamíny. V katalogu nemáme podrobnější informace o rostliny stimulator. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky