pondělí 31. července 2017

Demižon 10l

Kaufe Kombi Mikrowellen Test im Preisvergleich bei idealo. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Rozměry: objem l, pr. Izrađen je od čvrstog stakla te je obložena plastikom s držačima.


Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno. Produkty nájdete v rôznych.

Pevný plastový kôš, odolný vôči nárazu. Každý kus je originál a barva na obrázku je pouze orientační. Demižóny na víno a pálenku patria asi k tým najobľúbenejším nádobám na Slovensku. V ponuké máme rôzne veľkosti sklenených demižónov, ktoré môžete.


Hodnocení produktu: 1. Sklo, z něhož jsou demižony vyrobené, mají všechny atesty schválené pro styk s potravinami. Zátky vhodné pro L demižon. Opletený demižón 04 3l.


Kaufe Alpina Weiss Angebot 10l im Preisvergleich bei idealo.

Výroba a prodej oplétaných demižonů. Důmyslně zhotovené ucho je vyztuženo ocelovými dráty. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Skleněné demižony jsou opletené plastovou bužírkou, která demižony chrání proti rozbití.


Ručně opletený demižon od Karla Bláhy je určený k uchovávání domácí pálenky nebo vína. Korkové zátky na 10L -34L demižon. Demižon l sklo v plastovém koši. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Tento web používá soubory cookie.


Holý demižon může být ve sklepě chráněn proti rozbití vložením do ocelového nebo plastového koše. Demizon dodáváme včetně korkové zátky. Skleněný demižon 23 10l - Specifikace Pro všechny milovníky lihovin je určen praktický holý demižon. Používá se pro výrobu a uchovávání lihovin, např.


Má baňatý tvar a úzké hrdlo. Z důvodů ochrany a pohodlnější manipulace je opletený. Je odolný proti poškození a je s ním snazší manipulace. Všechny skleněné demižony, které oplétáme pedigem je možné oplést všemy variantami opletu A,B,C,E. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Uzávěr není součástí demižonu.

Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Barva opletu se může lišit. V domácnostech se většinou používá pro kvašení vína a moštů. Součástí koše je i ucho pro lepší držení. Při kvašení musíte demižon utěsnit kvasnou zátkou.


Veľkosti demižónov: 5l, 10l, 15l, 20l, 25l, 34l a 54l. Voľba konkrétneho variantu produktu je možná vo výberovom boxe vedľa obrázku, nad cenou produktu. Po zvolení vybraného variantu sa zobrazí príslušná cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky