pondělí 24. července 2017

Koupaliste mlada boleslav

Mladá Boleslav I Rentals from 2Top Sites. Compare and Book Now from $32! Start Your Vacation Today! Budget Across 3Booking Sites. Top Providers and Booking Sites.

See Rentals Where Pets are Welcome! Place that Comes with a Pool! Schnell und sicher online buchen. Neu: Jobs Skoda Mlada Boleslav.


Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu. Reviews Very nice place for having fun and enjoy the time! Koupaliště jako takové je opravdu moc.


Městské koupaliště otevřeno již od 29.

Původní datum otevření městského koupaliště bylo plánováno na 1. Vzhledem k teplému počasí. Areál koupaliště nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků a to především ve vodě, ale i na souši. Venkovní bazén s aquaparkem. Vodní svět, dětské hřiště, sportovní hřiště, písečná pláž s nafukovací trampolínou a občerstvení.


Travnatá a písčitá pláž. Nacházíte se v módu Bez grafiky, takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.


Areál koupaliště v Mladé Boleslavi nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků, a to jak vodě, tak i na souši. Cílem celého tohoto projektu bylo rozšířit koupání ve městě a zvýšit tak spokojenost místních obyvatel. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


V našem občerstvení najdete nejen langoše, hranolky, párky v rohlíku, ale také krutí kapsy, klobásy, hamburgery nebo smažený sýr. Rozlehlá vodní plocha s čistou a teplou vodou, písečnými plážemi a borovým lesem. Jezero Lhota je vyhlášeným místem v blízkosti Prahy s dobrou kvalitou.


Zážitkové projížďky, skokové a drezurní hodiny, přirozená komunikace. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.

Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Zastupitelé schválili dotaci. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. K dispozici je plaveckých drah a možnost občerstvení z automatů. Nový městský bazén, který se v Mladé Boleslavi nachází vedle Štěpánky u Koliby, je v provozu od neděle 12. První den navštívilo bazén 3návštěvníků.


V případě nepříznivého počasí se koupaliště operativně zavírá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky