úterý 25. července 2017

Nůžky na ovce bazar

Nůžky na ovce, strojky na stříhání ovcí ruční i elektrické jsou určeny jak pro hobby střihače ovcí tak pro profi střihače ovcí. V naší nabídce najdete nejenom nové ruční nůžky na ovce, elektrické nůžky na ovce a profi stříhací strojky na stříhání ovcí na vlnu, mašinky na ovce, ale i nože, hřebeny, brusky a další potřeby pro střihače ovcí. Prodám nůžky na ovčí vlnu.


Prohlédněte si aktuální inzeráty nužky na ovce. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Inzerce na bazaru je zdarma. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ruční nůžky na ovce a ruční strojky na stříhání ovcí.


Mechanické nůžky na stříhání ovcí jsou stejně jako ruční strojky na ovce určeny především pro drobnochovatele ovcí, protože jsou sice levné, ale stříhání ovcí ručně je velmi pracné a namáhavé. Nové nepoužité nůžky na stříhání ovcí, velmi silný strojek na stříhání ovcí a jiných zvířat. Rukojeti jsou ergonomické, pohodlné a mají jednoduché použití.


Součástí balení je také dlouhý kabel. Stroj je umístěný v dílně, demontáž a odvoz si zajistí kupující. Nejsilnější elektrické nůžky na plech od firmy Bosch použité na jednu stavbu oplocení teď již nepotřebuji. Příslušenství skoro nepoužité.


Nůžky na stříhání ovcí, nůžky na bylinky Jakoti - vynikající kvalitní mechanické ruční nůžky na ovce s novým designem. Nůžky Jakoti jsou účinnější než obvyklé nůžky na ovce. Ostří nůžek řeže ovčí vlnu s minimálním úsilím.


Stříhací strojek na ovce , nůžky na ovce pro celoročnípoužití při stříhání ovcí, vyholování a trimování skotu. Technické údaje:- napájení. Strojek je určený ke střihání ovci a jiných hospodářských zvířat. Zahradní univerzální nůžky na živé ploty Fiskars. V ceně je zahrnuto i poštovné.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Elektrické Nůžky a prostřihovače. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.


Standardní výbava, olejnička pro mazání čepele. Kleště na paznehty, paznehtní kleště na ovce. Objednávám nůžky na paznehty a řeším, zda koupit zoubkované či nezoubkované.


Ostatní - Nuzky kuchynske bazar. Po Praze možno dovézt za příplatek Kč. Přístroj je navržen exkluzivně pro použití na ovce a kozy, stejně jako na lamy, alpaky a další druhy podobné velbloudům.


Tento přístroj můžeme taky používat na dobytek a koně, ale za předpokladu, že vyměníme stříhací hlavici. Tento profesionální velmi jemný set je vhodný pro normální ovčí vlny. Je také mimořádně dlouhý kabel součástí balení.


Výhody nůžek oproti stříhání elektrickým strojkem, nůžky nechávají delší chlup - ovce je lépe chráněna proti slunečnímu záření i chladu, pokud se stříhá později nebo moc brzo. Jsou osazeny digitálním odměřováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky