čtvrtek 27. července 2017

Automatické zavírání kurníku

Automatická dvířka kurníku - Michal Hrubec. Tyto stránky slouží k prezentaci systému ochraňující drůbež a ptactvo před nočními predátory. Problém většinou nastává při zavírání kurníku, kdy se chovatelé bojí, že se některá ze slepic opozdí a bude muset na noc zůstat venku.


Slepičkám bude trvat přibližně týden, než si navyknout, ve kterou dobu se kurník bez milosti zavírá a rychle se přizpůsobí. Jedná se o automatické otvírání a zavírání dvířek kurníku. Jakmile se rozední čidlo rozpozná světlo a otevře dvířka kurníku.


Součástí balení nejsou dvířka viz související produkty. Elektrická dvířka do kurníku, automatický otevírač, automatické otvírače, ovládání dvířek, automatické otevírání a zavírání, automatika zavírání kurníku, večerní zavírání, automatická dvířka pro drůbež. Protože na chalupu jezdím jen o víkendu, sestrojil jsem pro slepice automatické ovládání kurníku. Je řízeno denním časovým spínačem, který se běžně prodává.


Otevírání a zavírání lze tedy nastavit podle potřeby. Otvírání a zavírání kurníku je řízeno dvěma spínacími hodinami, vlastní pohon dvířek zajištuje lineární aktuátor (něco podobného, jako pro otvírání vrat, ale menší), vše napájí 12V akumulátor. Jako časový spínač mne napadá. ChickenGuard Standard automatické otevírání a zavírání kurníku - nechte večerní zavírání dvířek kurníku pro slepice a ranní.


Hlasování: Hlasování: OK eshop-zemedelske-potreby. ChickDoor jsou automatická kurníková dvířka, která zcela sama ráno otevírají a večer zavírají vchod pro drůbež v kurníku. Pomáhají ji tak chránit před nočními predátory, jako jsou kuny a lišky, a zároveň Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic.


Dobrý podvečer,měl bych zájem o vaše schéma atomatického zavírání a otvírání dvířek u kurníku ,v případě o sestavený obvod a za jakou cenu. Předem děkuji za kladnou odpověď. Toho jednoduše docílíme tak, že budeme slepice na noc zavírat do kurníku a ráno je zase vypouštět ven. V případě, že vstávají dříve než my, lze nechat otevřeno do pletivem chráněné části výběhu.


Nebo se dají nainstalovat dvířka na automatické otevíraní. Požadavek na dvířka nebyl nějak obzvlášť specifikovám. Takže jsem dostal volnou ruku při jejich výrobě. Kurníky pro slepice, automatické zavírání kurníků a další skladem v našem e-shopu.


Strojek pro dvířka do kurníku , řízená mikroprocesorem Už nebudete muset běhat v pět hodin ráno v pyžamu pouštět slepičky. Ani v dešti, ani ve sněhu. Tož tak jsem vlítla do Fordíka se šroubovákem a všechno možné i nemožné z něj zachránila. Systém automatický pro otevírání a zavírání kurníku KERBL. Nechte večerní zavírání a ranní vypouštění zvířat, drůbeže na našem automatickém přístroji.


Nemusíte se starat a kontrolovat jestli Vám v noci nenavštívil např. Solární panely vyrábí elektrickou energii přeměnou přímo ze slunečního světla. Jedinou podmínkou bylo, že celá automatika musí běžet na síťové napětí 230V. Prodám automatické dvířka do kurníku , řízené mikroprocesorem a napájení je na tužkové baterie. Dvířka jsou kompletně sestavené a pouze se přišrobují dvěma vruty na otvor do kurníku.


Dvířka mají hlasový výstup, který hlásí čas otevření a zavření, teplotu a veškeré příkazy. Manuální otevírání dvířek stiskem tlačítka. Přehledný displej pro snadné použití.


Jak, je patrno je to styl gilotiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky