čtvrtek 27. července 2017

Kandovaný ibišek

Tato teplomilná rostlina pochází z Indie a Afriky, známá byla již ve 2. Má kyselou chuť a je používána jako pochutina. Její listy jsou střídavé, dlanitodílně členěné, květy jsou oboupohlavné, světle až jasně žluté, vyrůstají zpravidla jednotlivě v úžlabí listů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Květy jsou slazené cukrem a mají zvláštní, nakyslou, rebarborovo-brusinkovou chuť. Ibišek má vysoký obsah vitamínů (hlavně vitamín C), minerálů a solí.

Rod Hibiscus ( ibišek ) zahrnuje více jak 2druhů a je rozšířen v tropech a. Květ nevoní, ibišek rozkvétá v mnoha barvách, bohužel vydrží pouze – dny. Také si ho kupuji, ale ne sušený, ale kandovaný. Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) pochází pravděpodobně z Afriky, ale v dnešní době se pěstuje v tropických oblastech na celém světě.


Rostlina získala své jméno podle posvátného ptáka Ibise, který byl ztělesněním boha Thovta, boha moudrosti, tvořivosti a důmyslnosti, jemuž se říkalo Hib. Ibišek květ kandovaný wolfberry 1g Květ Ibišku kandovaný Wolfberry 1g. Ibišek také snižuje pocení, zamezuje ukládání tuku v tepnách, pomáhá redukovat nadváhu či stimuluje paměť.


Pití ibyškového čaje nebo nápoje je dobré pro vaši imunitu a není proto divu, že jej například v Tanzánii vláda doporučuje pít lidem s HIV. Ibišek kandovaný Fotografie zobrazuje IBIŠEK KANDOVANÝ z našeho obchodu.

Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů. Ochutnejte kandovaný ibišek , tuto vitamínovou bombu prospěšnou vašemu zdraví. Na dotaz Rodinné 2kg balení sušeného. Via Naturae ibišek kandovaný 5g. Je skvělý i pro dochucení ovocných čajů.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může mít negativní účinky na aktivitu a pozornost dětí.


Tématické fráze: kandované fialky kandovaný ibišek kandované fialky recept kandování fialek kandování kandované růže kandování květin květy v cukru ibišek kandovany fialky kandované v cukru kandovane kvetiny kandovaný ibišek recept jak kandovat fialky cukroví macešky kandovana ruze fialky v cukru květ ibišku v cukrovém sirupu jak kandovat ibišek kandované macešky. Ibišek má květy sytě červeného zbarvení a nakyslé chuti, jejichž konzumace účinně působí na snížení krevního tlaku a pozitivně ovlivňuje funkce. Kandovaný ibišek recepty, které budete milovat. Ibišek není jen krásná rostlina ale jeho květy se dájí také jíst. Za zmínku také stojí vysoké množství antioxidantů.


Ibišek súdánský – Karkadé (Hibiscus sabdariffa) Včera jsem si na vánočním trhu koupila kandovaný ibišek a tak jsem si vzpomněla, že bych mohla napsat něco o něm…Květ ibišku se používá jako velice chutný čaj nakyslé chuti a sytě červené barvy. Květy ibišku jsou součástí stravy lidí od pradávna a jejich běžná konzumace je popisována již v antické literatuře. Jsou to dřeviny i byliny s nápadnými květy, rozšířené v tropech a subtropech celého světa. Ibišek je rod vyšších dvouděložných rostlin z čeledi slézovité.


Některé druhy jsou využívány jako okrasné rostliny, dále jako potravina – ibišek syrský, ibiškovec jedlý, v textilním průmyslu či truhlářství.

Působí jako antioxidant a organismu dodávají celou řadu důležitých látek. Už jste někdy ochutnali kandovaný ibišek ? Výhodné 1kg balení sušeného (kandovaného) květu ibišku. Obsahuje vitamíny a minerály, má antioxidační, protizánětlivé i dezinfekční účinky.


Všetky informácie o produkte Sušený plo orech a semeno Wolfberry Květ Ibišku kandovaný 1g, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a. Z květů ibišku se připravuje čaj, který je vynikající i za studena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky