středa 26. července 2017

Křepelky japonské

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Křepelky jsem si pořídil, abych zajistil zdravá vejce a čerstvé maso pro potřeby své rodiny.


K zabezpečení soběstačnosti rodiny na vejcích a mase jsem se rozhodl vyprodukovat ročně cca 10. Prodám Křepelka japonská nosná slepičky.

Nabízím k prodeji slepičky japonské nosné křepelky. V tomto videu můžete vidět vylíhnutí japonské křepelky nosné. Křepelky s podpisem Štrbáková Jaké křepelky chovám, jak je chovám.


Prodam slepicky krepelky japonske nosne jiz zacinaji snaset cena 8-kc za kus a kohoutky na chov I na maso 3-kc za kus. Jsme farma, která se zabývá produkcí japonských nosných a masných křepelek a jejich vajec. Za každou krabičkou křepelčích vajec je mnoho poctivé prác.


Křepelky ve voliérách budou snášet vejce především v letních měsících, kdy teplota neklesne pod °C. Tento chov je spíše pro potěchu chovatele a radost z několika snesených vajíček.

Vše pro chov křepelky japonské - klece, krmivo, obaly na vejce, líhně, kroužky, napáječky. Internetový prodej, kamenná provozovna v Ostravě - Nové Bělé. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů křepelky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Japonské křepelky added a new photo to the albuOcenění v soutěži. Japonské Křepelky jsou známé ve dvou typech nosný typ a masný typ faraon, nejčastěji se vyskytují křepelky divoce zbarvené, ale můžete narazit i na křepelky různých barevných rázů. Křepelka Japonská pochází původem z Číny, ale k vyšlechtění došlo v Japonsku (masné křepelky faraon vznikaly v USA), původně byly křepelky chovány pro zpěv samečků křepelek.


Odběr je možný v Dobré u Frýdku-Místku. Chov dospělých křepelek požadavky na plochu: 100cmmin. Křepelky japonské jsou nejmenší drůbeží na světě a tomu odpovídá i velikost jejich vajíček.


Pomohu s dopravou do měst - Rakovník, Kladno. Jsou však velmi hodnotná a křepelky snášejí pilně. Křepelky bez kopmletní směsi potřebují minimálně stálý přístup k písku a vápníku (vápenec nebo na jemno drcené skořápky). Pokud krmení není plnohodnotné, mají křepelky sklon se rychle naučit zlozvyky, jako je pojídaní trusu nebo kanibalismus. Křepelky, které jsou v období snůšky a přitom nemají plnohodtné krmení vykazují dle mého pozorování větší nevraživost vůči sobě a to jak samice tak samci.


Chov křepelky japonské zažívá v současnosti velký rozmach.

Před pár lety o ní málokdo věděl, ale jsme v době, kdy naše kuchyně zažívají velké. Umělý odchov: Teplota v líhni by se měla pohybovat mezi 3stupňů až 32. S jejich barevnou různorodostí jste se mohli seznámit již na několika tuzemských výstavách. Poprvé bylo několik barevných rázů japonských křepelek. Křepelky ocení venkovní výběh jen v létě, chlad jim nesvědčí.


Díky malému vzrůstu nejsou náročné na prostor, ovšem život v klecích, ve kterých jsou často chovány, jim spokojený život nepřinese - je to stejné, jako klecový chov nosnic. Větší prostor s podestýlkou je náročnější na údržbu, ale křepelky na ní zabaví a nejsou pouhými stroji na výrobu vajíček. Násadová vejce by se neměla skladovat déle než dnů, poté výrazně klesá líhnivost.


Délka inkubace je ±dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky