čtvrtek 27. července 2017

Privátní vířivka české budějovice

Oddělená místnost od veřejnosti s vlastní vířivkou, saunou a odpočinkovou relaxací! Jedná se o privátní - nepravidelný provoz, kde na vás čeká 2x sauna, luxusní vířivka až pro lidí. Na přání také zajistíme rel. Leží na soutoku Vltavy a Malše a jeho centrum bylo vyhlášeno za městskou památkovou rezervaci , jelikož je přímo plné architektonických a uměleckých památek.


V našich lázních najdete nové síly a dokonale si odpočinete. V příjemně vybaveném interiéru vám nabízíme procedury, které vás zbaví stresu, napětí.

K dispozici je velké privátní parkoviště a klubová sauna (infra a finská sauna, vířivka , masáže). Hledali jste privátní vířivka české budějovice ? Penzion leží v klidné části města a je ideální pro obchodní cestující, zamilované páry i rodiny s dětmi. Wellness Ametyst, Český Krumlov.


Představujeme: Ban Thai Massage. V centru je bar s příjemnou obsluhou, šatna, sauna,. Vířivka české budějovice Pivní lázně Ninkasi adresa: L. Provozujeme naše welness jako privátní , naráz máte k dispozici vířivku a solnou finskou saunu, relax zónu, barevnou světelnou terapii.

Nová luxusní vířivka pro DVA na hod. K dispozici Vám bude privátní parkoviště a klubová sauna (infra a finská sauna, vířivka , masáže). Penzion se též nachází v okolí výstaviště a Jihočeské univerzity. Penzion je standartně vybaven WIFI připojením, které je jako parkování na pozemku penzionu zdarma.


Nabízíme kvalitní levné ubytování na. Pojďte si zaplavat, navštívit saunu, vířivku nebo třeba masáže! Nově nabízíme i kurzy pro děti (plavání s mýválkem) a cvičení pro těhotné ženy. Ušetřete a rezervujte si své ubytování přímo u ubytovatele. Koupele, vířivka, masáže Dopřejte si chvíli sami pro sebe.


Zapomeňte na starosti běžného dne a nechte o sebe pečovat. Naše lázně vás obklopí krásným a harmonickým prostředím. Využívají přírodní látky a vůně k dokonalé péči o tělo i mysl.


Hodina privátní vířivky pro dva při svíčkách. Akční nabídka od Slevomat. Privátní zóně nebudete nikým rušeni – garantujeme vám naprosté soukromí. Kvalitní masáž, čistota a soukromí. Uvolňující masáže, koupele, zábaly, to vše pod jednou střechou!


Privátní vířivka a sauna pro za 6Kč na hodiny!

Nabídka ukončena 241x koupeno. Hlídat podobné Zobrazit více. Vířivka je perfektní prostředí pro trávení romantických chvil s partnerem nebo s přáteli. Má blahodárné účinky na váš organismus a pomůže vašemu tělu pořádně si odpočinout a nabrat novou energii. Pobyt ve vířivé vaně dokáže odstranit bolest svalů nebo ztuhlost kloubů, zlepšuje prokrvení pokožky a příjemně namasíruje celé vaše tělo.


O krásný zážitek se postará zkušená společnice, kterou si můžete samozřejmě vybrat. Budějovice – Naplánovat trasu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky