pátek 28. července 2017

Nerezové skluzavky

Naše skluzavky jsou certifikovány SZÚ AO č. Naše výrobky inspirují malé i velké děti k zábavě. Výrábíme nerezové skluzavky , horské skluzavky , tobogány vodní, evakuační i pro zábavu. Nerezové skluzavky s akátovou bočnicí přímo od výrobce.


Originální, přírodní a esteticky zajímavý prvek pro veřejná dětská hřiště s certifikací u TÜV SÜD.

Doplňkově vyrábíme nerezové skluzavky pro dětská hřiště. Pro příklad uvádíme : Britská Kolumbie, Česká republika, Holandsko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Švédsko, Dánsko, Norsko, Německo, Kanada, Polsko, Finsko a nově Austrálie. Posuňte s námi vodní radovánky o třídu výš ! Vodní tobogány a skluzavky pro veřejný i privátní sektor.


Představujeme hlavní kategorie pro Vaši. Zajistíme montáž i odborné poradenství. Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k.

Vyrábíme samostatné skluzy na základě zadání zákazníka. Alfeko je tým profesionálů s lidským vstřícným přístupem a letitými zkušenostmi. Dokážeme vyrobit náročné kovové konstrukce, nebojíme se.


Obsah těchto stránek je chráněn příslušnými autorskými zákony a úmluvami na ochranu duševního vlastnictví. Terénní a nerezové skluzavky do svahu. Model S (straight) – rovná, šířka. Délka skluzavky je metry. Vnitřní průměr je m, ostatní rozměry záleží na zadání.


Upozornění - tyto nerez. Třebíči nabízí nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště. Tyto skluzavky z nerezi se sestavují z jednotlivých částí, takže je možné vytvořit jakoukoli skluzavku podle přání zákazníka. Firma se zabývá také výrobou typových skluzavek a nerezových a hliníkových konstrukcí podle přání zákazníka. A právě nerezové skluzavky a tobogány vyrábí firma ALFEKO s. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Skluzavky značky AstralPool.

Všechny skluzavky jsou certifikované. Dodáváme nerezové skluzavky řady DPP, TS a CL. Prosím, použijte minimálně znaky! Typové řady nerezových skluzavek jsou DPP, CL a TS.


Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu. Jedná se o velmi variabilní nerezové skluzavky , které musí vždy obsahovat nástupní a dojezdovou část, její vnitřní díly ale zvolíte jednotlivě dle potřeby.


Ukázky našich tuzemských i zahraničních realizací naleznete na našich internetových stránkách. Lemurie obsahuje vstup na dětská prolézadla, adrenalinové skluzavky , trampolíny, nafukovací hrad. Další atrakcí areálu jsou nerezové skluzavky každá o. Máte na výběr ze čtyř barev. Mohou být dodány s vlastními schůdky nebo jako součást pro prolézačky, rampy.


Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu. Prezentace firmy: ALFEKO s. Svařování nerezu, hliníku a ocelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky