pondělí 24. července 2017

Stabilizovaná růže

Nenahrazuje krásu a svěžest čerstvých řezaných květin , není to ani jejím účelem. Kytice stabilizovaná růže - žlutá. Stabilizovaná růže s dekorací ručně vázaná do kytice.


Vhodný dárek pro každou dívku či ženu. Dárková stabilizovaná růže - lila. Jde o věčnou růži, též je známá jako kouzelná růže. Nenechte si ji ujít, kupte si růži kráska.


Díka stabilizačnímu procesu si zachovává čerstvost nejméně po dobu 7dní, aniž by ztratila barvu nebo tvar. Svazek je obohacen o čokoládové bonbóny, různých příchutí. Dále v naší nabídce máme hotové dekorace v plastových boxech, které obsahují krom hlav květů růží i stabilizovanou trávu či stabilizovaný mech.


Rozvoz růží po praze ZDARMA. Rychlé doručení, již za hodiny od objednání. Pravá živá stabilizovaná růže si zachová stejný vzled až let. Vytvořte originální kytici dle svého gusta a dokažte jí své city!


My vám s tím pomůžeme a vyvolené pugét dovezeme přes celou naší republiku až přímo do náruče. Růže dovezeme až před Váš dům. Balení: Plastová krabička. Tato stabilizovaná přírodní růže nebo také.


Popis produktu: Speciálně modifikovaná živá růže s trvanlivostí roky. Ideální dekorace místností a skvělý dárek. Upozornění: Nesmí přijít do. Kč 2Kč bez DPH 2Kč 2Kč bez DPH Není skladem. Aranže stabilizovaná růže Bea - šedá keramika.


Chránit před vodou a sluncem. Ak chcete darovať iba jeden kvet, toto je to pravé riešenie pre Vás. Růžičky a květinové dekorace jako živé, jen tak rychle neuvadnou.


Naší hlavní specializací jsou řezané růže , ale najdete u nás také další čerstvé květiny. Vámi vybrané květiny Vám svážeme do nádherné kytice. Nejkrásnější růže aranžujeme do kytice vždy čerstvé.


Na objednávku zajistíme jakýkoliv druh růží obchodovaný na Holandské burze do pracovních dnů. Standart burgundy 1x plastový box ve tvaru srdce. DETAIL PRODUKTU : Ruža tmavo modrá Štandard.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Oproti klasické růži, která zvadne do několika dní, stabilizovaná růže vydrží živá a čerstvá minimálně po dobu dvou let. Mini Box je dávkou lásky a jemné elegance, kterou ocení každá milovaná osoba. Box je ozdobený minimalistkým stříbrným nápisem Rose belle a mašlí ve tvaru srdce.


Poradíme jak na to, aby růže vydržela dlouho čerstvá …. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Koupit stabilizovaná kytice Romantic z růží v barvě fuchsie s dodávkou po České republice a celé Evropě.


Neuvěřitelné kompozice ze stabilizovaných květin vyzdobí jakýkoliv interiér a budou vynikajícím dárkem. NOVÉ ZBOŽÍ STABILIZOVANÁ RŮŽE VOLNÁ - odběr min. Dekorace stabilizovaná růže.


Získejte nejnovější novinky a speciální slevy. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace n.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky