pátek 28. července 2017

Bum do krtka

Absolutní novinka na trhu! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Bum do krtka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Při této úrovni se rozsvítí světýlek a hráč musí zasáhnout krtka 20krát, aby postoupil do další úrovně. Druhá úroveň: Pravidla jsou stejná, aůe světla budou blikat rychleji a rozsvítí se 65krát, kdy hráč musí zasáhnout krtka 60krát, aby postoupil dál. Je nám potěšením Vám představit produkt. Hrací podložku chytni krtka. Tato podložka je skládatelná.


Tento produkt může pobavit děti, zvýšit jejich postřeh a inteligenci. Zapněte podložku přepnutím přepínače do pozice „ON“ (zapnuto). Uslyšíte uvítací melodii a na LCD obrazovce se objeví číslice „00“. Cílem této hry je udeřit krtka kladívkem do čumáčku, jakmile se čumáček rozsvítí. Hra rozvíjí pozornost a pohotovost dítěte.


Originální interaktivní hra plácni krtka je skvělou zábavou pro kluky i holky. Vemte si do ruky kladívko a trefte krtka , který Vám škodí na zahradě! Za první úroveň se rozsvítí světýlek a hráč musí zasáhnout krtka 20krát aby postoupil do další úrovně. Zasáhnout krtka není tak jednoduché!


Když se to podaří, zazní zábavné zvuky a hudba. Hračka vyžaduje baterie AA (x V) - nejsou součástí balení. Novinky, akce, soutěže na váš e-mail. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Více informací naleznete zde.


BUM DO KRTKA v akci najdete v akčním letáku Bambule. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.


Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Kdo trefí více svítících nosů vyhrává. Trénuje zručnost, postřeh, reflexy a soustředění. Hru doprovázejí zvukové efekty a melodie.


Malého to nebavilo,muselo se do toho moc mlátit aby to chytlo,blikalo to rychle. Takže já bych už nekoupila. Ta dráha vypadá dobře,ale osobní zkušenost nemám. Originálna interaktívna hra capni krtka je skvelou zábavou pre chlapcov aj dievčatká. Zoberte si do ruky kladivko a trafte krtka , ktorý Vám škodí na záhrade!


Baterie nejsou součástí výrobku. TABLET PLÁCNI KRTKA, 1 nový výrobek! Skvělá hra, která trénujte Váš postřeh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky